john....dupa ce am patit cu lacul ....sincer mi-e cam frica sa-l dezlipesc acum,mai ales ca e lipit de vreo un an am sa incerc oricum :d ziko e cam ocupat zilele astea....asa ca postez eu ca deja e joi . Duminica e vorba sa ne intalnim ....si speram (eu si ziko) sa facem si un gratar , asteptam sugestii
Intalnirea Loganistilor Suceveni
Collapse
X
-
Salutare ......ce ideii aveti pentru duminica???......vorba lui shorty...facem un gratar???Daca nu facem doar intalnirea la Mall si atat.Eu ma gandeam ca ar merge si o iesire in aer liber,acum sa vedem si vremea cum o fi ca dupa cate am auzit se anunta vreme mai rea cu ploaie.....dati si voi cu parerea..
Comment
-
saluty
salutare baietyy!!!!
florine in legatura cu manierele de fete de usi modelul nou....nu merge tata,,nu se potrivesc..am pus "face to face" o fata de usa model vechi cu una noua si da ci virgula...iar pretul la maniere este de 30 ron +25 ron capacul care mascheaza surubul...
ziko pleoapele de faruri sunt gata...
Comment
-
sal
ce face lumea din club???ca sa ne mai ridicam si noi putin moralul "pt ca vad,suntem la pamant" am decis sa maipostez ceva poze cu noile mele accesorizari ale masinii ....tine de xenon pe faza lunga su xenon pe proiectoare...iar ceva legat de interior-lumini de pozitie la portiere"atunci cand se deschid"ceva ceva megane-sau passat...Attached Files- Imagine052.jpg (208.6 KB, 125 views)
- Imagine053.jpg (199.2 KB, 118 views)
- Imagine054.jpg (200.6 KB, 110 views)
- Imagine055.jpg (182.5 KB, 105 views)
- Imagine060.jpg (150.5 KB, 107 views)
- Imagine061.jpg (140.7 KB, 28 views)
- Imagine062.jpg (175.6 KB, 34 views)
- Imagine063.jpg (184.5 KB, 35 views)
- Imagine064.jpg (174.7 KB, 40 views)
Comment
-
si cel mai tare e ca am reusit sa schimb ledurile in bord...afisajul...cadranul...acele..etc...ceva poze pt amatorii care vor inlocuite ledurile.mai vb la intalniri sau stiti unde sa ma gasiti......
Comment
Comment