Intalnirea Loganistilor Suceveni

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• john....dupa ce am patit cu lacul ....sincer mi-e cam frica sa-l dezlipesc acum,mai ales ca e lipit de vreo un an am sa incerc oricum :d ziko e cam ocupat zilele astea....asa ca postez eu ca deja e joi . Duminica e vorba sa ne intalnim ....si speram (eu si ziko) sa facem si un gratar , asteptam sugestii

Comment

• Salutare ......ce ideii aveti pentru duminica???......vorba lui shorty...facem un gratar???Daca nu facem doar intalnirea la Mall si atat.Eu ma gandeam ca ar merge si o iesire in aer liber,acum sa vedem si vremea cum o fi ca dupa cate am auzit se anunta vreme mai rea cu ploaie.....dati si voi cu parerea..

Comment

• sal

baieti dupa cum se vede se pare ca duminica va fi cam naspa...dar vom vedea nu???vb mai multe pe sambata seara..numai sa ne vedem cat mai multi..ceva memri noi??sugestii-pareri?daca e vreme buna mergem la GRATAR...

Comment

• saluty

salutare baietyy!!!!
          florine in legatura cu manierele de fete de usi modelul nou....nu merge tata,,nu se potrivesc..am pus "face to face" o fata de usa model vechi cu una noua si da ci virgula...iar pretul la maniere este de 30 ron +25 ron capacul care mascheaza surubul...

ziko pleoapele de faruri sunt gata...
          Last edited by jond_84; 14 April 2009, 13:03. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• O sa te sun eu jond.....momentan sunt cam ocupat....merci mult orcum si raman dator...

Comment

• sal

ce face lumea din club???ca sa ne mai ridicam si noi putin moralul "pt ca vad,suntem la pamant" am decis sa maipostez ceva poze cu noile mele accesorizari ale masinii ....tine de xenon pe faza lunga su xenon pe proiectoare...iar ceva legat de interior-lumini de pozitie la portiere"atunci cand se deschid"ceva ceva megane-sau passat...
              Attached Files

Comment

• si cel mai tare e ca am reusit sa schimb ledurile in bord...afisajul...cadranul...acele..etc...ceva poze pt amatorii care vor inlocuite ledurile.mai vb la intalniri sau stiti unde sa ma gasiti......
                Attached Files

Comment

• fain daca se aprinde si faza lunga :P
                  naspa ca nu prea vin manerele alea nenorocite
                  si grila tuning nu vine perfect..si tot asa )

Comment

• bai baiety si fete...daca nu ne mai vedem incerc de pe acum sa va urez SARBATORI FERICITE si tot ce va doriti in urmatoarele zile de PASTE....si cum ramane cu urmatoarea noastra intalnire,asta este cu specificatie pt "SEFU" nostru ZIKO...?

Comment

• Sarbatori Fericite !

Comment

• :>

Sarbatori fericite loganistilor :> sper sa ne auzim curand....sau chiar sa ne vedem....de acu e cald afara....cam merge de un gratar :> v-am salutat

Comment

• Logan Club Pitesti va ureaza UN PASTE FERICIT!!
                          low....&.....slow

Comment

• L.C.Bv. va ureaza Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Toate cele bune ... restul e Logan
                            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Fie ca sarbatorile ce bat pe la usi deja, sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri.
                              Loganclubul Galati, va ureaza sarbatori fericite. Va asteptam la regionala

Comment

• Doresc tuturor loganistilor suceveni si nu numai, un Paste fericit si o primvara minunata!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google