Intilniri LoganClub Targoviste

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Reusita intalnirea din seara asta urmatoare intalnire duminica 09.10.2011 ora 11 la statia mol! Va astept acolo!multumesc pentru participare tuturor colegilor si simpatizantilor!
    SRF TARGOVISTE

Comment

• o intalnire frumoasa de miercuri seara, o intalnire reusita ...particiupanti de viata ...sa o tinem tot asa , dar vreau mult mai multi loganisti toata stima

Comment

• am incarcat pozele din nou 05102011(004).jpg05102011(005).jpg05102011(006).jpg05102011(007).jpg05102011(008).jpg05102011(009).jpg05102011(010).jpg05102011(011).jpg

Comment

• azi ....vine cineva pe la mol?

Comment

• nu cred ca vine nimeni pe ploaia asta! NE VEDEM MIERCURI ORA 18 LA MOL!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• Miercuri vine cineva la intalnire la ora 18 la mol?
              SRF TARGOVISTE

Comment

• A fosta astazi cineva la intalnire? Eu nu am putut ajunge am avut consiliu profesoral de la ora 16 la ora 19 30 si nici duminica nu pot ajunge la intalnire pentru ca sunt plecat la vaslui la o pomana de un an vin luni dimineata! Ne vedem miercuri la intalnire la ora 18 pe data de 19.10.2011! Mult suces la intalniri si sa ne vedem sanatosi!
                SRF TARGOVISTE

Comment

• pauza in sectiunea targoviste
                  sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Vbf de ce nu raspunzi la telefon ,miercuri 19.10.2011 ora 18 sunt prezent la mol la intalnirea logan club targoviste!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• Radule ...avand in vedere ca s-a dus cu vara si cu terasele ...eu zic sa ne mutam cu inatalnirea tot la stadion....este o propunere, dar vad ca oricum , toata lumea s-a lasat de intalniri Pacat ....iar tu cand te mai duci ...suna-ma si pe mine , daca vrei ;) Bafta

Comment

• salut baietii. stie careva pe cineva care are de vanzare 2 jante de logan sh. ma intereseaza pentru mine. dc aude cineva dati-mi si mie un semn.

Comment

• Deci cornele nu ne mai mutam ne intalnim tot la mol duminica ora 11 intalnire logan club targoviste promit ca voi veni la statia mol! Va ramane locatia definitiva!
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• Astazi a fost cea mai reusita intalnire dintre toate intalnirile am fost doar eu singur la statia mol! Miercuri 26.10.2011 orele 18 este ultima intalnire de miercuri avand in vedere ca de pe data de 02.11.2011 orele 18 este intuneric pentru ca se da ceasul cu o ora in urma propun ca intalnirile sa se faca doar duminica la orele 11 13 la statia mol targoviste! Vorbim si miercuri seara! O duminica cat mai placuta in continuare!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Miercuri ora 18 intalnire logan club targoviste la statia mol!
                              SRF TARGOVISTE

Comment

• intalnire LCT fara targovisteni!!!
                                bine ca exista provincia!
                                Radu esti un erou (pe bune si fara gluma)!
                                Acum in gluma: mai bine ne intalnim la Razvad!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google