De saptamana viitoare s-ar putea sa vin si eu la intalniri, deocamdata nu prea pot sa ajung.
Intilniri LoganClub Targoviste
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu nu avem nici un loc anume. Vorbim, vedem care cum unde si cand poate si stabilim unde ne intalnim, eventual puteti veni cu idei/propuneri dar sa nu fie prea departe ca nu are rost sa dam atatia bani pe benzina.
Eu sunt disponibil de obicei sambata dupa orele 13-14, duminica ies cu prietenii la fotbal si dupa o noapte lunga de club dorm si eu pana mai tarziuTimiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Originally posted by C0nNeXxX View PostAham... tentanta oferta, sa ies din criza asta(sa iau salariu) si cred ca mi iau si eu una. Tu la a doua plafoniera cea pt. pasagerii spate ai si "cadru" ala metalic care vine pe capitonaju de la plafon sau doar ai indesat o acolo?
Azi am mai vorbit cu un loganist de la mine din oras si a zis ca ar veni si el al intalniri. Data viitoare cand o mai punem de o intalnire poate urmarim si prognoza meteo.
cadrul metalic nu l-am avut, insa am incercat sa fac decupajul cat sa intre un pic fortat, capitonajul este destul de gros cat sa stea bine. ideal ar fi sa faci rost si de cadrul metalic, dar merge si fara cat despre intalniri, urmarim prognoza
Comment
-
Sa vedem daca ne adunam mai multi yo vin. M am uitat pe prognoza si se pare ca o sa ploo dar e prea devreme pt o prognoza sigura mai vorbim vineri si vedem. Eventual sa mai anunte cine mai vine... yo cu inca un baiat venim tu zici ca vi deci pana acum suntem 3 mai ramane sa vedem cu ploileTimiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Duminica (11.07.2010) de la ora 10:00am, la clubul de aeromodelism "henry coanda" str. olanescu nr.9 Pucioasa. De data asta or sa vina mai multi mai mult ca sigur vre o 3-4 (inclusiv yo) cel putin...
rel. la tel: 0720964352-Nicu; sau la nr. meu care l am scris cu cateva posturi mai sus.
atasez si cateva poze cu locul unde se va tine intalnirea:Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Ne am mutat aici --> http://www.loganclub.ro/forum/loganc....html?p=665593Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
ANUNT IMPORTANT !
Valabil pentru membrii,simpatizantii din Logan Club Pucioasa-Dambovita
DACA TIMPUL VA FI NEFAVORABIL - PLOUA INTALNIREA DE DUMINICA ASTA ( 10.10.2010) NU SE VA TINE !
VA RAMANE SA NE REVEDEM URMATOARE DUMINICA
Pt relatii sunati la nr.0720-964352 - Presedinte Prof.Nicolae Diaconescu
Logan Club Pucioasa-Organizator Intalniri
Comment
-
Dragut la Pucioasa insa cred ca mai multi ar veni in Targoviste. Deja sunt intrebat de ce la Pucioasa Logan CLub si nu si in Targoviste....Propun LoganClubTargoviste care sa nu fie in competitie cu LoganClubPucioasa...poate o fuziune... o ramificatieLast edited by ADI-WRC; 12 October 2010, 19:24.sigpic
Comment
Comment