If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Hai ca prezenta a 8 Logan-uri la prima intalnire e de bun augur. Pucioasa au ramas cu doar 7. Oricum sunt suparat p alex care a promis ca va fi prezent UFD-ul ...oricum..absentii au fost motivati). In poze par cam suparati cei din Pucioasa...sau mi se pare mie?
Bre, hai nu incepeti numai X face poze si le pune doar cu acordul lui Y, ... face poze cine poate si le posteaza in limita bunului simt.
Cat despre @danikon, cred ca nick-ul spune totul
Nu ma intelege gresit ca nu am impus pe nimeni. Era doar un titlu...de fotograf oficial. Nu urmariti celelalte forum-uri ? Toata lumea e libera sa posteze cate fotografii doreste...dar la subiect. Faptul ca este cineva care are aparatura si se pricepe in fotografie...nu e nimic rau...si poate fi numit <<fotograf oficial>>...parerea mea.
Daca gresesc , imi cer scuze de pe acum! Nu am vrut sa lezez pe nimeni.
ma scuzati baieti, dar azi m-am trezit la 13, am uitat sa pun ceasu sa sune!!! Duminica, tot la aceeasi ora?
Tot la aceeasi ora...aceeasi locatie. Kis...cu tn si UFD eram...departe...
14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.
au iesit super pozele ne intalnim si duminica viitoare la ora 11 vom fi cat mai multi il chemam si pe nicu de la pucioasa sa vada ca am facut si noi ceva fara bani in targoviste
sa facem lista de participare pentru duminica 21.11.2010, va rog frumos daca puteti sa dati copy-paste la toata lista fiecare user. Sunteti asteptati in numar cat mai mare. MUltumesc.
1. DB 05 UCN(Ionel & Alex)
2 DB 05 LPL(ionut)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment