If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am schimbat doar injectoarele si aia din cauza faptului ca am pus aditiv de curatare injectoare. in rest nu am avut pb nici macar ulei 2T nu am pus in motorina
Restul vin la Pucioasa,avem petrecere aniversara 6 luni de cand suntem pe forum logan.
Cu stima si respect pentru toti moderatorii care ne-au primit pe forum.
Duminica 5 decembrie 2010,orele 11 sediu LCP
Intalnire aniversara, 6 luni de la infiintarea Logan Club Pucioasa,6 luni de cand suntem oficiali pe forumul Logan Club Romania.
Multumesc moderatorilor pentru sprijinul adus in acest domeniu.
Multumesc colegilor din Logan Club Pucioasa, pentru sprijinul de care a dat dovada pana acuma.
aviatorul76-organizator de intalniri locale
Duminica 5 decembrie 2010,orele 11 sediu LCP
Intalnire aniversara 6 luni de la infiintarea Logan Club Pucioasa,6 luni de cand suntem oficiali pe forumul Logan Club Romania.
Multumesc moderatorilor pentru sprijinul adus in acest domeniu.
Multumesc colegilor din Logan Club Pucioasa, pentru sprijinul de care a dat dovada pana acuma.
aviatorul76-organizator de intalniri locale
Last edited by aviatorul76; 3 December 2010, 17:47.
Reason: Automerged Doublepost
Cei din Targoviste mai sunt inca membrii oficiali ai logan club pucioasa,din cate imi aduc eu aminte.
Iar acum se fac intalniri regionale intre noi.Nu gresisem nici o locatie.Pentru ca si cei din Targoviste scriu in sectiunea Pucioasa.
O zi buna.
Cei din Targoviste sunt membrii Logan Club si atat!
Noi nu facem anunturi de intalniri pe thread-ul LCP.Stii foarte bine ce vrea sa zica Cezar,n-o mai da la intors.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment