Colegii de la logan club targoviste sunt alaturi de tine mihai mai! Astazi la 18 a fost cineva la intalnire?
Intilniri LoganClub Targoviste
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu nu mai cred nimic pana nu vad decamd a inceput vara cam intrun chiul asa am tinuto iarnai prea frig si varai prea cald asa suntem noi alti fac si regionale per tara noi nu suntem in stare sa ne intalnim un minut toti intro zi pacat!
Nu mai zice nimeni nimic pe forum! Toata lumea este in concediu la mare sau la munte?SRF TARGOVISTE
Comment
-
Duminiuca 14.08.2011 ora 11 intalnire logan club targoviste la petrom victoria cine vine trebuie sa se faca anuntat si pe forum defapt puteti veni cei care nu sunteti plecati in concediu la munte sau la mare luni nu se lucreaza este sfanta maria si este sarbatoare legala data de la minister!asa ca haideti sa ne mai si ocupam de logan club targoviste macar o jumatate de ora se poate sau nu!?SRF TARGOVISTE
Comment
-
Mmmda...eu am fost si miercuri la intalnire ca sunt pasionat Dar am fost eu si cu UBI Duminica nu mai vin , ca nu s-a anuntat nimeni ....bat drumul de pomana. MAI ..imi pare rau de cele intamplate , bine ca esti tu sanatos . Iti doresc sa o reconditionezi cat poti de repede . Toata stima loganistilor de 0 stele
Comment
-
astazi am fost p[utini la intalnire eu ,laurentiu ade bha domnul mircea..........cainele bardac si noul nostru coleg va anunt de pe acum am hotarat ca dupa data de 15 septembrie sa nu se mai tina intalnirile de miercuri seara de la ora 18 dupa data de 15 septembreie se va tine intalnire de duminica de la ora 11 stima!SRF TARGOVISTE
Comment
Comment