Fotograful ,oficial logan club targoviste!
Intilniri LoganClub Targoviste
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Incepuse sa ninga abundent florine si inghetaseram toti deaia am fugit repede acasa am facut poze am mai stat cinci minute dupa ce am facut poze si am fugit acasa!oricum ne intalnim la urmatoarele intalnire la care sper sa fie mai acceptabil de stata afara la un pahar de vorba!SRF TARGOVISTE
Comment
-
florin te-am vazut si eu dar dupa ce ai trecut pe langa mine, data viitoare poate tine vremea cu noi, astazi a fost prea multa apa
Comment
-
Putine poze dar sau luat si cei de la mol de noi ! Nu avem voie sa facem poze are cineva pile la mol din colegii de la targoviste,sa vina duminica viitoare sa le spunem ca noi filmam doar loganele nu si statia!multumim domnului fotograf oficial logan club targoviste pentru amabilitate si il mai asteptam si la urmatoarele intalniri logan club!SRF TARGOVISTE
Comment
-
Astazi nu sa tinut intalnirea logan club targoviste,de la orele 11-13 ,din cauza timpului nefavorabil,sper duminica viitoare sa fie vremea mai frumoasa poate nu mai ninge si ne intalnim,o saptamana placuta tuturor loganistilor si o seara de vis! Felicitari ,ion oncescu pentru cei 1028 de concurenti !SRF TARGOVISTE
Comment
Comment