Bazar Targoviste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vand jante Mega Drive noi pentru Logan si Sandero dimensiuni 6.5 x 15, 4 x 100 noi la pretul de 260 lei/buc. Pentru detalii PM sau tel 0749253390
    Attached Files
    Last edited by automanticor; 6 March 2012, 08:33.

Comment

• ptr logan cat m ar costa sa pun folie?
      sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Are cineva 4 jante tabla de logan ?

Comment

• Car Kit - Mr. Handsfree Blue Vision II

Pret:300Ron negociabil Car Kit-ul este sigilat
          Blue Vision II Specificaţii
          Pentru utilizarea în maşină, acasă şi birou
          Potrivit pentru toate telefoanele Bluetooth ® O calitate excelentă a sunetului datorită:comunicare full duplex (vorbeşti şi să asculţi, în acelaşi timp) DSP (Digital Signal Processing), tehnologie de anulare a ecoului şi reducerea zgomotului de fundal Sistem unic de dublu microfon difuzor puternic de 2 W Caracteristici control de la distanţă: Memorie pentru 10 numere directe Redial Apelarea numerelor, telefonic şi de respingere a apelurilor Apelare din opţiuni: De pe telefonul mobil De la controlul de la distanţă Apelarea vocală *
          Attached Files

Comment

• Vand capace logan ph1 pret 100de lei!
            SRF TARGOVISTE

Comment

• scz sa mai imi iei id odata ca te am sters din greseala sunt interesat
              sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Am si eu o intrebare...Eu am avut cu ceva timp in urma folie pe geamuri,dar din cauza calitatii acesteia s-a decolorat de soare fiind aproape imposibil sa-ti dai seama ca am asa ceva.Intrebarea mea este:Poti lipi folia peste cealalta deja existenta sau trebue data jos cea veche? Vreau sa spun ca am incercat sa dau folia jos de pe geamul de la sofer dar e crima si pedeapsa ! Se rupe numai fasiute de cativa mm si tot lipiciul foliei ramane pe geam.Daca se poate lipi peste cealalta si e de calitate sunt interesat.

Comment

• vand bloc motor si chiuloasa echipata pt dacia logan benzina 1,4 pret 10 mil.telefon 0734130777

Comment

• Pe geamurile laterale nu ar fi o problema de dat jos pana la urma,dar pe luneta imi este tare fica sa nu intrerup acel circuit foarte fin de dezaburire.Ai vre-o solutie cum sa fac asta?

Comment

• vand capace logan ph 1,pret 100 de lei!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• Originally posted by danni0
                        cu o mana fina si cu putina rabdare se rezolva si luneta
                        Te risti? Cand vi prin Targoviste sa-ti dai cu parerea ?

Comment

• Chiar acum am facut ceva poze dar nu am de ce sa le pun pentru ca folia e pur si simplu insesizabila, a fost foarte bine pusa dar in schimb de proasta calitate.Pe luneta de spate nu se vede decat unde s-a decupat la cel de-al treilea stop pe frana cateva mici bule de aer.Eu tind sa cred ca se poate pune foarte bine peste cealalta din moment ce nu are nici un defect.

Daca nu se poate asa,cat ma costa cu inlaturarea foliei vechi si aplicarea celei noi pe luneta si geamurile laterale spate ?
                          Last edited by STELUTU; 10 March 2012, 19:13. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• nimeni interesat de capace?
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Nu prea cred ca poti sa-ti dai seama mare lucru...

Comment

• capace logan ph 1 100 de lei setul!nimeni interesat!
                                SRF TARGOVISTE

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google