Bazar Targoviste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• A spalato sau ia curs uleiul din praguri de este ud pe jos ? Cati km are nicule?
    SRF TARGOVISTE

Comment

• sony cu usb si telecomanda doua moduri de iluminat pe rosu si verde pret 250 neg.

Comment

• suport de telefon nou nout cu ventuza 10 ron!
        SRF TARGOVISTE

Comment

• cumpar eu sa l vad radu,te sun maine
          sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Da bre til dau pe 2 litri de benzina !
            SRF TARGOVISTE

Comment

• maine il iau sigur
              sunt bucuros ca sunt in logan club targoviste

Comment

• Aveti nr lui de telefon,intrebati-l pe el.
                Si aia esta apa,ca in ziua respectiva plouase.Se observa,nu.

Comment

• Vand perdelute speciale logan fata spate plus luneta care vin pe chederul geamului fara ventuze fara nimic si cea de pe luneta cade perfect tot fara ventuze 35 de lei toate cinci si doua incarcatoare de masina unul de nokia cu mufa subtire si celalalt de motorola ambele cu 10 lei la oferta sau cele cinci perdelute plus incarcatoarele la oferta 40 de lei toate le dau ca nu mai am ce face cu ele si cu perdelutele eu am geamurile ionizate si pe luneta spate am uin parasolar hai oferta 40 de lei toate!pret de criza!

Nimeni interesat las si doua numere de telefon 0723765174,0766438564!savoiu radu florin !
                  Last edited by savoiu_rf 82; 29 September 2011, 18:45. Reason: Automerged Doublepost
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Nimeni interesat ultima oferta setul de perdelute laterale plus perdeluta de luneta plus incarcatorul de nokia cu mufa subtire plus incarcatorul de motorola de masina tate produsele la super pretul de criza de 30 de lei haideti ca am nevoie de bani!

Perdelutele speciale logan laterale plus luneta spate sau dat a mai ramas incarcator de nokia subtire plus incarcator de nokia gros plus incarcator de motorola gros toate de masina 10 lei la promotie de criza toate trei haideti sa ma scapati si de ele ca ma incurca in torpedou!nimeni interesat!
                    Last edited by savoiu_rf 82; 1 October 2011, 16:13. Reason: Automerged Doublepost
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• Vand capace roti logan ph2 50 de lei setul de 4 bucati!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• Ultima strigarte de criza capace de roti logan ph2 plus incarcator de masina pentru nokia cu mufa subtire plus incarcator de nokia cu mufa groasa plus incarcator de motorola cu mufa groasa 40 de lei toate la set pret de criza haideti repede nimeni interesat ! Las si numerele mele de telefon 0723765174,0766438564!haideti mai repede ca expira oferta!
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• daca mai ai drum pe la rudele tale din zona mea ia capacele si incarcatorul cu mufa subtire, le iau eu.

ps: cine se baga sa.mi programeze si mie o cheie cu butoane?
                          Last edited by nicu_rcn; 9 October 2011, 17:26. Reason: Automerged Doublepost
                          sigpic

Comment

• Sar putea capacele sa le vand maine seara daca nu ti le dau tie sa vedem mai vorbim pe forum!o seara placuta!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• Vand scaun auto copii...

Vand scaun auto copii,pret 200 lei .

Relatii la tel.0720-964352

Am citit regulamentul si sunt de acord cu el.
                              Attached Files

Comment

• vand dacia logan 1,4 benzina + gpl an fabricatie 2004 decembrie stare functionare buna.culoare galbena,proprietar.pret 2200eur discutabil

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google