A spalato sau ia curs uleiul din praguri de este ud pe jos ? Cati km are nicule?
Bazar Targoviste
Collapse
X
-
Vand perdelute speciale logan fata spate plus luneta care vin pe chederul geamului fara ventuze fara nimic si cea de pe luneta cade perfect tot fara ventuze 35 de lei toate cinci si doua incarcatoare de masina unul de nokia cu mufa subtire si celalalt de motorola ambele cu 10 lei la oferta sau cele cinci perdelute plus incarcatoarele la oferta 40 de lei toate le dau ca nu mai am ce face cu ele si cu perdelutele eu am geamurile ionizate si pe luneta spate am uin parasolar hai oferta 40 de lei toate!pret de criza!
Nimeni interesat las si doua numere de telefon 0723765174,0766438564!savoiu radu florin !SRF TARGOVISTE
Comment
-
Nimeni interesat ultima oferta setul de perdelute laterale plus perdeluta de luneta plus incarcatorul de nokia cu mufa subtire plus incarcatorul de motorola de masina tate produsele la super pretul de criza de 30 de lei haideti ca am nevoie de bani!
Perdelutele speciale logan laterale plus luneta spate sau dat a mai ramas incarcator de nokia subtire plus incarcator de nokia gros plus incarcator de motorola gros toate de masina 10 lei la promotie de criza toate trei haideti sa ma scapati si de ele ca ma incurca in torpedou!nimeni interesat!SRF TARGOVISTE
Comment
-
Ultima strigarte de criza capace de roti logan ph2 plus incarcator de masina pentru nokia cu mufa subtire plus incarcator de nokia cu mufa groasa plus incarcator de motorola cu mufa groasa 40 de lei toate la set pret de criza haideti repede nimeni interesat ! Las si numerele mele de telefon 0723765174,0766438564!haideti mai repede ca expira oferta!SRF TARGOVISTE
Comment
-
Comment