Bazar Targoviste

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• fi 10 lei totul dar suna ma anul asta ca am nevoie de bani 0723765174,0766438564 savoiu radu florin
    SRF TARGOVISTE

Comment

• Eu am reusit sa vand diuzele si stergatorul ar mai fi de vanzare niste leduri de climatizare si in capacel de fier care vine la piulita centrala de la tambur puntea spate la 6 lei becurile plus capacelul!ma puteti contacta sa ne intalnim sa vi le dau la urmatoarele numere de telefon0723765174,0766438564.
      SRF TARGOVISTE

Comment

• mai am de vanzare un incarcator auto pentru telefon nokia cu mufa groasa 6 lei! ma puteti contacta la urmatoarele numere de telefon 0723765174,0766438564!
        SRF TARGOVISTE

Comment

• se adauga aparatori noroi spate sh 6 lei!
          SRF TARGOVISTE

Comment

• ai dat capacul ala de fier? am unu lipsa...
            sigpic

Comment

• Originally posted by firiss View Post

Set bucsi antiruliu si bara stabilizatoare - 50 lei (nou)

salut, poti sa imi arati niste poze cu produsele?
              sigpic

Comment

• nu nicule nu am dat capacul ala de fie til dau daca vrei!

o sa pun si poze cu produsele!
                Last edited by savoiu_rf 82; 6 January 2013, 19:23. Reason: Automerged Doublepost
                SRF TARGOVISTE

Comment

• Nu am reusit sa pun poze nu merge laptopul ca lumea aparatori noroi spate sh logan ,incarcator auto nokia mufa groasa ,sigurante tablou si becuri bricheta toate 6 lei ! nimeni interesat las si niste numere de telefon 0723765174,0766438564!
                  SRF TARGOVISTE

Comment

• Aparatorile noroi spate sh logan s-au dat!mai am un incarcator auto de nokia cu mufa groasa ,sigurante tablou si becuri bricheta si tablou climatizare 5 lei totul!
                    SRF TARGOVISTE

Comment

• valabil doua scrumiere originale renault tip pahar ,sigurante tablou ,becuri ceasuri bord si doua capace plastic praguri totul la doar 15 lei ! ma puteti contacta la 0723765174,0766438564! savoiu radu florin!
                      SRF TARGOVISTE

Comment

• nimeni interesat de produsele de mai sus!
                        SRF TARGOVISTE

Comment

• doua scrumiere tip pahar de logan plus o bricheta functionala auto plus sigurante de diferiti amperi 12 lei totul !ma puteti contacta la urmatoarele numere de telefon 0723765174,0766438564!savoiu radu florin!
                          SRF TARGOVISTE

Comment

• Nimeni interesat totul scade la 10 lei! ultimul pret!
                            SRF TARGOVISTE

Comment

• are cineva 2 faruri ph1 cu defecte la sticla sau oginda
                              imi trebuie pentru teste urechile de prindere bune
                              Niciodata nu te certa cu un idiotu.Te aduce la nivelul lui si te bate prin experienta!!!

Comment

• far logan

are cineva far stanga de ph1? preferabil pe origine
                                My ride: http://www.loganclub.ro/forum/cs_92_all-t48683.html

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google