O sa o rezolvi tu ai sa vezi!
Discutii Generale, offtopic si alte cele
Collapse
X
-
nu se merita la banii aia!!! chiar azi am vazut in mall pitesti ultimul passat si ultima jetta!!! imi aduc aminte de pretul vw jetta:14 mii si ceva,motor 1.2 105 cai si multe multe dotari....si sa va mai zic cum arata?? criminal mori langa ea.....
si mai era noul audi A7!!! bombaaaaaaa..... criminala!!!! dar si pret pe masura:77 mii euro.....:O :O
Comment
-
Audi A7 imi iau, mie unul pretul mi'se pare unul rezonabil, orice roman isi poate cumpara unulsigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Latitude am vazut prima oara mai zilele trecute in curtea Mavexim. Nu stiam de existenta ei nici de pe net, nici din media. Prima senzatie a fost de Fluence(aka Megane sedan), mai exact am vazut o masina tipica francezilor de la Renault South East Europe, simpatica si ieftina.
De aproape, lucrurile se schimba, cert e ca se vrea a fi o clasa peste Laguna. Cu siguranta inspira o masina serioasa, iar din cate am putu vedea, interiorul arata copiaza in mare standardele impuse de grei Zonei, E si seria 5. Totusi, lipseste sobrietatea. Parca linia provine din alta scena, iar pe afara din departare nu inspira decat un Fluence negru.
Sa nu uitam de experianta Renault cu Safrane, care a avut un cuvant de spus in clasa mare, iar Vel Satis care a fost un esec total, de fapt cred ca Latitude se vrea o continuare a lui Safrane.
Cautam un Logan, asa ca imi inchipui ca era deplasat sa-i stresez pe cei de la Mavexim cu intrebari despre Latitude, daramite sa solicit un test drive.
Acum sa revenim la ce voiam sa va intreb. Am doar senzatia sau asa e? Cei de la Vanzari Mavexim sunt batuti in CAP? In mod normal, daca cineva vine si te intreba de cumpararea unei masini, cauti sa-i oferi toate variantele pentru a cumpara una.
Vanzatorii lor vand la plesneala, inaninte sa cumperi ceva, trebuie sa te duci informat si sa sti care echipare ti se potriveste cel mai bine, sa iei si alte variante din gama Dacia in calcul, pentru ca daca te bazezi pe ideea ca vei cumpera o masina si vei primii indicatii de la vanzatorul respectiv, ai toate sansele sa pleci mai debusolat decat ai venit. Initial am plecat cu gandul unui test drive al Loganului echipat cu 1,2, insa evident ca ceea ce vinzi mai des, nu il ai la test drive.
Judecand dupa cele spuse mai sus, nici nu vreau sa ma gandesc ce pot face cei de la departamentul service si garantii.
Ideea ar fi cam asa. Am 3 rable si un buget de 3000 si ceva de euro. As lua in familie un Logan chel, 1.2 16v benzina, versiunea Logan. Il voi/vom folosi cu precadere pentru necesitatile unor oameni mai in varsta. Sa ajunga in conditii decente de la punctul A la B. Motorizarea e OK, in mare corespunde criteriilor de fiabilitate, intretinere si consum, insa credeam ca vizita la Mavexim ma va ajuta sa ma lamuresc daca e OK nivelul de echipare. Pentru o echipare mai bogata, este necesra o solutie de finantare, insa inca nu sunt ferm convins ca merita. Ideea ar fi ca ori Logan cu echipare Logan, ori Logan cu echipare Laureat. Evident, motorizarea OK este 1,2, insa echiparea...
Cel mai probabil voi bate la portile unui dealer din B sau AG. Totusi, niste sugestii sunt binevenite!sigpic
Vectra C. 1,6i
Comment
-
Comment