If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mi-se parea prea simplu UCN si am zis sa pun HOME-UCN, pentru ca HOME este un fel de porecla, daca ii pot spune asa din tinerete ), adica de vreo 8 ani.
Imi cer scuze ca intervin,referitor la postul 64 pus de aviatorul ,problema a fost nu ca nu am avut bani sau am fost neserios cum ma catalogat cosminache,ulterio sa lamurit si cosmin eu nu am putut ridica coletul deoarece in acea perioada am avut un deces in familie , a murit fratele mamei mele si am fost plecat din judet,tocmai la vaslui pentru a ma ocupa de cele necesare inmormantarii si deaia iam zis lui cosminache ca nu pot ridica coletul dar problema sa rezolvat si am lamurito si cu cosminache ,mansonul este montat pe masina mea si astept acum sa faca cosminache si un manson pentru frana de mana,omul este super meserias,face lucruri de caltate durabile si preturiu foarte avantajoase,recomand cosminache pentru mansoane schimbator de viteza si frana de mana,eu atat am avut de zis.
daca citeai si posturile urmatoare te lamureai. nu mai cauta tu ac de cojocul altuia, veziti de cojocul tau.
postul tau poate fi considerat ca atac la persoana sau inceput de flame
Daca indeplinesti o sarcina prea bine, vei ramane cu ea pe cap, cum ar fi Tutoriale pentru Dacia Logan
tricoul a fost terminat de ieri dupa cum stiti insa nu am mai ajuns sa il iau si asa ca am fost astazi. Astept pareri.
ps: scuze pentru patul nefacut;)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment