Originally posted by sacalu009
View Post
Discutii Generale, offtopic si alte cele
Collapse
X
-
sincer eu am ami vazut motoare cu aceeas pb si nu au schimbat nici in ziua de azi turbina...eu bine acu nu stiu ce sa zic...am schimabt uleiul 5W40 castrol magnatec diesel si o sa urmaresc daca consuma, innainte aveam elf diesel 10W si nu a consumat...e ciudata rau chestia asta...mai are o pb daca plec cu ia de pe loc incet cu 1 la 2000 rpm si nu scot acest fum parca da sa se innece apoi merge fr bine nu am ce sa-i reprosez.
Chestia asta cu fumul o face demult de anu trecut din toamna dar am observat abia in Martie cand s-a facut mai frumos afara a plecat cineva cu masina si m-am uitat si am ramas masca cand am vazut...de atunci am pus intercoolerul si am si resoftat-o de cateva ori...i-mi pare rau ca nu mai am softul iei original sa-l pun la loc (cu soft mai mare impinsa la maxim pe ea e de vre-un an si ceva) dupa ce am schimbat injectoarele...un expert de la dacia mi-a zis ca din cauza ca am mers cu injectoarele care nu lucrau in parametrii s-ar putea sa fi bulit ceva supape sau segmenti, dar nici turbina nu este exclusa din calcul.
de motor am zis ca iau altul numai daca se pune pb se distruga complet adica pistoane topite si de refacut complet ...va dati si voi seama cat o sa coste daca e asa + turbina nou mai bine i-ti o dau la rabla) daca e sa nu schimb motorul si daca tot i-l schimb iau de unu model mai nou
am uitat poate ma juta cineva cu un soft de E3 65cp luat de pe o masina neumblata la ea sa vad daca nu cumva...poate poate cine stie...
Comment
-
Off, seria 5 cu seria 3 nu prea se pupa, dar vad ca din cand in cand mai mergesigpicMY RIDE http://www.loganclub.ro/forum/db_05_ucn-t19244p6.html
Galagieee- http://www.youtube.com/watch?v=F5xx5sWrXk0
Comment
-
Salut! Ieri dupa ce am pus folia pe masina am dat toate paravanturile jos. Toate bune si frumoase , stiam ca o sa apara probleme cu macaraua etc. La geamul dreapta fata cand il inchid aproape complet se aude un sunet "toc" ca si cum ar lovi de metal si s-ar sparge. Aveti idee daca e macaraua sau altceva ? Ce sfat imi dati? Multumesc anticipat!
Comment
Comment