If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Cam rar Alex pe la intalniri si te mai treci si primul pe lista
Prezenti :
1 .BaTRaNuL
2. Popa Vlm
3. iulyancosty
4. CRZ
5. GBI
6. bullet88
7. BIA
Felicitari participantilor !!!!!!!!!!!!!
Scuze ca nu am mai ajuns ... dar am ajuns cu Alex la decizia ca nu ar avea rost sa vin ... pentru ca suntem prea putini si eu am in jur de 150 de km de facut ......... desi vad ca eram destui!..... acum imi pare rau ca nu am venit ... oricum ... saptamana asta daca e sa mai faceti vreo intalnire sunt disponibil
Man erau anutate 4 masini fara mine si am zis sa nu faci 150 km....
Dragi colegi oare e asa greu sa scrieti aici ca veniti sa stim si noi? Multumesc mult
Ma scuzi domnul Mary nu o sa ma mai trec deloc pe lista las loc altora. Oricum am anuntat ca nu pot veni...... Eu incepusem lista de aia eram primul nu ca ar fi ceva important ca sunt primul sau nu sunt deloc sper ca nu am deranjat......
Alex nu e nici o problema ... ziceam doar ca imi pare rau ... si merci ... ca te-ai gandit ca as fi putut sa fac 150 de km cam degeaba;).
Nu a fost asta ultima intalnire....... deci am timp sa vin....
Stai linistit alex ca n-ai deranjat pe nimeni.. Cand e sa poti veni, te asteptam cu multa placere.. Si in legatura cu anuntatu, s-au anuntat toti ca vin in afara de adi. Nu trebuie sa ne suparam sau sa ne certam din cauza ca nu a putut veni unul desi s-a anuntat... Intalniri tot o sa mai fie, n-a fost asta ultima..
CRZ oricum n-are user si nu intra pe forum. Eu nu eram sigur ca ajung asa ca decat sa ma anunt apoi sa nu mai vin mai bine am tacut(nu bat niciun apropo dar nu-mi place sa ma anunt si apoi sa nu mai vin) . Oricum n-au intrat zilele in sac si intalniri o sa mai fie. Nu e un capat de tara cand nu poate cineva sa ajunga... asta e mai sunt probleme, mai plecam din oras etc. Urmatoarea intalnire banuiesc ca dupa Paste.
Ps: mi-am adus aminte. Eu am scris pe conferinta cand a facut Alex ca sunt sanse mari sa ajung.
ma care poate vine care nu.... asta e. tr sa intelegem,iar in priinta anuntatului nu eram sigur ca o sa pot venii si d-aia nu m-am trecut pe lista. felicitari baieti pentru poze
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Multumim Luci,si-a cam bagat d...u coada intre noi ,, lasa ca trec Sarbatorile Pascale si o sa ne vedem mai curati sufleteste si mai buni , urmatoarea intalnire dupa Paste motiv pentru care va urez tuturor "Sarbatori Fericite ".
Alex nu trebuie sa-ti sara tandara asa , ne bazam pe tine la intalnire, voiam sa te felicit pentru locul obtinut la VTM nimic personal !
Urez tuturor colegilor din LC Tg-jiu sarbatori fericite si traditionala urare "Paste Fericit"!!Fie Ca Sarbatoarea Invierii Domnului Sa Va Aduca In Case Lumina, Dragoste, Intelegere Si Sanatate!!!
Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment