Pai vezi ca 11 e duminica nu sambata
Intilniri LoganClub Tg-Jiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
-
fiind numai noi 3 si afara un ger de crapa cauciucu cred ca ar fi mai bine sa o lasam pe sapt viitoare...
Comment
-
Sunt organizator da atata timp cat nu vin decat 2 sau 3 nu stiu daca are rost sa fac in jur 100 km si acolo sa fie maxim 3 masini. Restul userilor care nu sunt din oras nu vor sa faca prezenta si vad ca nici activitate nu au(astept un raspuns din partea voastra). Am incercat sa facem ceva sa promovam forumul insa de unul singur nu pot mai ales ca eu nu sunt din oras. De la mine hai ca as strange cativa dar nu are rost sa venim 5 masini de la Novaci si in oras sa fie max 3. Organizez da trebuie sa si am cu cine nu doar noi 4. Nu crezi ca am dreptate? Daca vreti sa schimbati organizatorul deoarece eu nu pot veni in fiecare saptamana nu am nimic impotriva.Last edited by alex86; 17 January 2009, 02:27.
Comment
-
Alex nu trebuie sa te superi.Nu am zis-o la modul ca nu esti potrivit pentru postul respectiv dar mi se pare ca erai mai activ inainte.Ziceam doar sa mai incerci sa propui intalniri.Scuze daca te-am jignit.Hai sa incercam sa fixam o intalnire mai din timp sa ne putem organiza si sa nu ne facem alte planuri.Poate asa o sa ne adunam mai multi.Last edited by nemo_bimos; 17 January 2009, 03:23.GILL 3*
Comment
Comment