Intilniri LoganClub Tg-Jiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Multa bafta!!!

Deci e clar o sa fim 2 maxim 3 Luk nefiind sigur de prezenta. Asta e eu vin sa beau ceva racoritor cu Cleo ca nu ne-am mai intalnit de mult
    Last edited by alex86; 18 July 2009, 21:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Azi am fost la intalnire si cum era de asteptat 3 au fost cu tot cu mine.
      Mai exista membrii loganclub in Tg-jiu?

Comment

• salut baieti,eu m-am insurat si nu ma mai lasa nevasta sa ma intalnesc cu voi,dar o sa fug eu intr-o zi........................
        glumeam, eu am fost destul de ocupat dar asta nu este o scuza doar ca nu am mai apucat sa intru pe net.promit ca revin in forta
        GILL 3*

Comment

• Gata..azi am ajuns si eu acasa..m-am facut student..de acum incepe si pentru mine vacanta..deci o sa fiu atent sa nu mai ratez urmatoarea intalnire..sper sa nu fie prea tarziu..

Comment

• si eu sper sa nu ratez urmatoare intalnire ,ar fii bine sa ne hotaram toti cum si cand sa ne intalnim ca sa nu mai existe de fiecare data cate cineva care sa zica (nu pot etc)sa fie organizata....;)
            sigpic

Comment

• Atunci hai sa stabilim o data la care sa ajunga toti.
              sigpic

Comment

• duminica asta poate cineva ? intrebare
                sigpic

Comment

• Da, eu as putea sa vin dar, o sa fim doar noi 2, asa ca zic sa o lasam pana cand o sa ne strangem mai multi (mai multi de 3, 4).
                  sigpic

Comment

• Eu nu pot sunt la Craiova maine

Comment

• Originally posted by Cleo11 View Post
                      Da, eu as putea sa vin dar, o sa fim doar noi 2, asa ca zic sa o lasam pana cand o sa ne strangem mai multi (mai multi de 3, 4).
                      2...cu mine 3
                      http://datingsidorsingel.com/

Comment

• duminica asta nu pot sa vin...dar duminica viitoare promit ca o sa fac tot posibilul sa ajung si eu

Comment

• deci ar cam ramane duminica c urmeaza seara ??? 3 oameni pana acum ...si cine ar mai vrea sa vina ...........
                          sigpic

Comment

• Pot sa vin si eu duminica. La ce ora ati putea ?
                            sigpic

Comment

• Duminica e ok atata timp cat e seara pentru ca pe zi pleaca tata cu masina..eu n-am planuri pentru atunci deci as putea sa vin..sa stabilim o ora la care putem toti..

Comment

• Ma gandeam la un 9-10 daca este ok si sa facem si o lista cu cei care vor venii....
                                1.Dekony
                                2.......
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google