Sper sa se faca cat mai curand sa vin si eu pt prima oara la intalnire
Intilniri LoganClub Tg-Jiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by alex86 View Post@grutzz te rog uitate la postul de mai sus si zimi de cate ori ai raspuns prezent?
Originally posted by BaTRaNuL View PostSper sa se faca cat mai curand sa vin si eu pt prima oara la intalnire
Comment
-
E bine eu fac 100 km sa vin si u mori de cativa km in oras. Daca sunt toti ca tine sigur ni o sa putem face nimic in Tg-jiu. Si daca vad eu bine tu esti inscris pe forum de un an si cateva lui, timp in care ai venit de 4 ori e foarte mult.
Comment
-
Ce faceti fratilor,pt.ce va certati,cine poate sa vina cand se fac vine,cine nu,nu vine,poate altii au alte treburi mult mai importante in acele zile si nu putem noi sa facem comparatii intre tg.jiu si bucuresti,pitesti(mama loganului,parerea mea)...,imi dau seama ca e rau sa te duci acolo si sa fi doar tu si cu inca unul,dar daca se vb.din timp,poate sa iasa ceva frumos...!!!
Comment
-
stabiliti fratilor o zi pt intalniri si nu cred ca duminica vine cineva ... acum iarna poate ... dar vara lumea mai merge la tara,o iarba verde ceva... stabiliti o zi in timpu saptamanii dupa ora 4 ca poate unii mai lucreaza ...
eu unul poate ca zic ca vin si in momentul ala poate vine cineva sa-i fac ceva la masina ... va dati seama ca nu pot sa-l refuz pt ca alta data nu mai vine la mine si nici pe altu nu mai trimiteSchimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Tocmai din acest motiv v-am spus sa treaca fiecare o zi din saptamana si o ora la care poate ajunge la intalnire...grut ai uitat sa zici si de cei din Valea jiului care au orasul mai mic ca noi si ne dau clasa la intalniri....Last edited by bullet88; 9 October 2010, 09:39.id messenger:merlan.alexandru
Comment
Comment