Intilniri LoganClub Tg-Jiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• alexe mie mi se pare ca ne obosim degeaba...
    vineri 10.09.2010 vine cineva la intalnire?ca sa stiu daca stau acasa sa nu...
    id messenger:merlan.alexandru

Comment

• Vineri eu nu vin ca e etapa in campionatul national de viteza in coasta la Ranca.

Comment

• Salut...!Se mai fac intalniri in targu jiu,sau in apropiere...?

Comment

• Salutare, s-a dus vara... ce spuneti facem si noi o intalnire pe 25 Septembrie 2010

Comment

• Salutare, vreau sa fac niste pliante pe care sa le impartim prin oras.
            referitor la asta as dorii sa-mi ziceti si mie o zi din saptamana si o ora la care putem sa venim cam toti...zile ar fi de preferat vineri-sambata-duminica pt ca majoritatea lucreaza sau sunt la scoala/facultate. astept raspunsurile voastre!
            Propuneti si un loc pentru intalnire.
            Last edited by alex86; 28 September 2010, 22:52.

Comment

• Originally posted by bullet88 View Post
              Salutare, vreau sa fac niste pliante pe care sa le impartim prin oras.
              referitor la asta as dorii sa-mi ziceti si mie o zi din saptamana si o ora la care putem sa venim cam toti...zile ar fi de preferat vineri-sambata-duminica pt ca majoritatea lucreaza sau sunt la scoala/facultate. astept raspunsurile voastre!
              parerea mea este ca e destulde bine vineri la ora 6 .pt pliante daca ie ma bag eu sa le fac si voi sa le scoateti la imprimanta.dar numai sa ziceti unde ne intalnim

Comment

• salutari baieti .... scuza-ti lipsa mea de pe forum ... intalniri mai facem???
                Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• OOOOOO...,a revenit domnu Iuli...!!!

Comment

• Mai sus cateva posturi se vorbeste despre o anumita zi si o ora pentru intalniri. Asteptam propuneri

Comment

• Salut...!Eu unul pot sa vin sigur cam in orice duminica la orice ora,de alte zile nu vorbesc,pentru ca nu vreau sa incurc pe nimeni...!

Comment

• salut all.Ce ziceti daca am face o intalnire la un gratarel undeva la iarba verde la preajba???
                        Last edited by cristy_dacia; 1 October 2010, 20:05.

Comment

• sunt de acord pt data de 09-10 octombrie

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
                            salutari baieti .... scuza-ti lipsa mea de pe forum ... intalniri mai facem???
                            ce intalniri frate ai uitat k aproape 2 lunide zile duminik de duminik tot noi eram : U ,eu din cand in cand sry k era la fac si omu ala de pe taxi restu unde sunt k vad k pe sait sunt fff multi loganisti in tg-jiu

Comment

• Vezi ca si de tine zisesi ca din cand in cand...!!!

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
                                Cand mai facem si noi o intalnire? Astept propuneri
                                @grutzz te rog uitate la postul de mai sus si zimi de cate ori ai raspuns prezent?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google