Intilniri LoganClub Tg-Jiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Maine daca e numai dupa ora 17:00 as putea , duminica la orice ora sunt disponibil.
    sigpicTransport marfa !

Comment

• Duminica nu cred. pai sa zicem 15-16 ora pt maine

Comment

• Maine la 16 ar fi ok pt mine, atunci ies si de la fac..

Comment

• Daca ajung pana la 16 vin si eu , daca nu ... asta e , alta data !
          sigpicTransport marfa !

Comment

• locatia ramane aceeasi pentru maine si hai la 4 si 20 sa terminam serviciurile.
            Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Pai atunci ramane maine la 4.20 la Narcise? Mai vine cineva? Dati un semn pe forum/messenger/tel daca apare vreo modificare.

Comment

• ma luati ca bagaj careva????

Comment

• da grutz te duc eu la bagaj e ok 4:20

Comment

• Si ceva poze de la "fulgerul " de azi .
                    Attached Files
                    sigpicTransport marfa !

Comment

• Grutzane pe cand mai facem un fulger?

Comment

• se pare ca sunteti mai multi la "fulger" decat la intalnirile de duminica.poate ar fi o idee buna sa mai umblam la ora......
                        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Ai dreptate cu umblatul la ora , o sa vina vara si nu o sa mai fim disponibili majoritatea, stiti voi , la tara , la gratare , la strand , la beeeeereeee, propun ora 16:00 , daca nu va convine postati aici si o sa ajungem la o ora la care sa putem fi cat mai multi.
                          sigpicTransport marfa !

Comment

• la asta ma gandeam si eu 16 sau 17 ar fi perfect zic eu. mai ales ca se mareste ziua si se intuneca la 22. ce ziceti?
                            Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Eu as propune si alta zi iar ora spre seara 17-18?

Comment

• Pana la vara mai e... atunci putem face si noaptea pe racoare .

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google