Intilniri LoganClub Tg-Jiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• toata lumea doarme pe aici?ati intrat in vacanta?posibil 60 %sa vin si eu sambata.

Comment

• ba esti nebun...,ce gume ai...

Comment

• din pacate eu ma vad nevoit sa ma retrag de pe transalpina. a intervenit ceva ce nu pot sa aman. poate cu alta ocazie. mi-e necaz ca planificasem asta cu o luna si jumatate da' de socoteala din targ nu se potriveste cu a de acasa.
        Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• posibil sa vin si eu vineri seara si sambata dimineatza
          id messenger:merlan.alexandru

Comment

• Salutare membrilor Logan Club Tg. Jiu
            ... in data de 01 august (dupa amiaza) sunt in Tg. Jiu ... pana pe 02 august (ora 10:00)
            ... dupa care plec pe Transalpina >>> Sebes >>> Alba Iulia (Cetatea) >>> Teius >>> Aiud >>> Unirea >>> Turda.
            Am cazare asigurata la Hotel Laguna, Str. Victoriei nr. 35A
            ... vreau sa vizitez: masa tacerii, poarta sarutului, coloana infinitului... si orice mai poate fi interesant in Tg. Jiu
            Daca aveti vreo intalnire fulger pe 01 august (seara) sau vreti vreo iesire la o bere, as fi bucuros sa ma alatur si eu cu negrutza mea.
            ... 0744.898.595. search_me71
            Logan.jpg
            P.S.: hotelul are o piscină acoperită, unică în Târgu Jiu si sauna ... aproape de barul si restaurantul hotelului.
            Last edited by search_me71; 22 July 2011, 21:21.
            In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
            http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• Iti propun ca in drum spre Transalpina sa treci pe la pesterile de pe langa Novaci mai exact Baia de Fier si Polovragi.

Comment

• Trec inainte pe la pestera si manastirea Polovragi ... inainte de a ajunge la Tg. Jiu.
                - Traseul pt. 01 august:
                Bucuresti >>> Pitesti >>> (e81 / 7) Draganu-Olteni >>> Moraresti >>> Milcoiu >>> Ramnicu Valcea >>> (67) Baile Govora >>> Pietrari >>> Horezu >>> Vaideeni >>> Polovragi (Manastirea & Pestera Polovragi) >>> Baia de Fier >>> Bumbesti-Pitic >>> Bengesti >>> Scoarta >>> Targu Jiu (Coloana Infinitului; Masa Tacerii & Poarta Sarutului).
                ... si pt. 02 august:
                Targu Jiu >>> Iezureni >>> Curtisoara >>> Musetesti >>> Crasna >>> (67c) Novaci >>> Ranca >>> Pasul Urdele >>> Pasul Tartarau >>> Tau Bistra >>> Sugag >>> Sasciori >>> Sebes >>> (e81 / 1) Alba Iulia (Cetatea) >>> Teius >>> Aiud >>> Unirea >>> Turda
                In cazul unui al III-lea razboi mondial, femeile ar primi puşti... iar bărbaţii puştoaice !
                http://searchme71.blogspot.com/

Comment

• se baga careva la o intalnire?

Comment

• eu nu pot. ma duc la lotru cu cortul vreo 2-3 zile.
                    Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• daca ne adunam mai multi s-ar putea sa va onorez si eu cu prezenta...,ar fi mai bine mai de dim.,bagam un targ si apoi...!?

Comment

• se baga cineva astazi la o intalnire?

Comment

• prezent si eu...

Comment

• intalnire fulger AZI ORA 21:00 - 21:15 la hotel Laguna in spate la Imfomanu.

Comment

• prezent 100%

Comment

• nu pot sa vin imi pare rau...!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google