If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Nu sunt suparat. Nu am zis ca mai jignit eram mai activ fiindca tot propuneam insa daca am vazut ca nu sunt rezultate de asta am renuntat. in ciuda timpului care nu il prea ma o sa incerc sa ajung duminica daca pot sa vad si eu rezultatul cati 3 masini vom fi.
Vad ca pana acum sunt doar eu care am zis ca incearc sa vin la intalnire.
Last edited by alex86; 17 January 2009, 18:36.
Reason: Automerged Doublepost
Vad ca tu vi dar ceilalti? Ramane pe sapt viitoare cand sper sa intre si restul pe forum oricum eu le-am dat mass si nu a raspuns nimeni decat tu.
Haideti sa ne gadim cum sa promovam clubul sa fim si noi mai multi
haideti sa continuam lista:
1.ALEX
2.SRY
3.CLEO
4.NEMO
LUKIAN, DEKONY,VDMIHAI........ceilalti va asteptam.
Eu ma gandeam sa fie la 14.00 ce ziceti ? si confirmati ora sau propuneti alta.
Lista e facuta de mine,daca nu puteti sa veniti taiati-va de pe ea.
Last edited by nemo_bimos; 17 January 2009, 22:15.
Eu unul am asteptat raspunsurile pana azi la 17 asa ca am programat o urcare la Ranca deci nu ajung. @vdmihai ai dreptate as se duce clubul da eu alta putere nu am.
Asta nu e de bine.
Duminica viitoare care veniti?
Intreb din timp ca sa nu va faceti planuri.Si poate asa e mai bine sa anuntam intalnirea din timp
Ce ziceti?
Duminica 25 ianuarie intalnire logan club Tg-jiu in parcare la Interex ora 11:00.
1. Eu (alex86) GJ 86 AND GRI PLATINE
2. vdmihai GJ 60 VDM ROSU!!!!
3. GJ - 85- SRY
4. ...........
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment