Intilniri LoganClub Tg-Jiu

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Se pare ca o sa fim doar 4. E bine si asa. Hai sa stabilim o zi cand sa ne strangem mai multi si sa mergem la Novaci.
    sigpic

Comment

• Ok atunci ramane maine la 12 in parcare la interex asta e din nou doar 4

Inca o intalnire finalizata insa din pacate am fost doar eu Cleo si Lukyan
      Last edited by alex86; 5 April 2009, 20:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Ce ziceti baieti,incercam sa ne organizam pentru duminica pe 12.04 sa mergem pe la Novaci ?Voi puteti?Alex esti in zona?
        GILL 3*

Comment

• Nu sunt la Campulung atunci ca e vtm

Comment

• eu nu pot nici atat

Comment

• La ultima intalnire am hotarat ca pe data de 10 mai o sa il vizitam pe Alex la Novaci.ne pare rau ca nu am discutat toti despre asta,stiu ca asa ar fi fost corect dar cred ca aveti destul timp sa va organizati timpul in asa fel incat sa puteti in acea zi sa facem o mica excursie
              ar trebui sa ne prezentam in numar cat mai mare,in primul rand din respect fata de el...a venit de multe ori in Tg-Jiu,macar odata sa ne organizam si noi cat mai multi sa-l vizitam.
              http://datingsidorsingel.com/

Comment

• Lukyan a luat initiativa, deci pe 10.05.2009 mergem la Novaci. Eu propun sa ne intalnim la ora 10:00 la Interex de unde o sa plecam in coloana la Novaci.
                sigpic

Comment

• la 10 e foarte bine.

pai sa incepem lista:

1. Luk - GJ 04 EED
                  2.
                  http://datingsidorsingel.com/

Comment

• Intalnirea asta e peste o luna si in principiu as putea dar mai vedem mai aproape.Pana atunci ce ziceti duminica 12.04 nu facem si noi un gratar ceva?.
                    Daca e Cleo suna-ma si pe mine ,nu o sa mai am acces la net.
                    GILL 3*

Comment

• Sus cu lista :
                      1. Luk - GJ 04 EED
                      2. Cleo - GJ 11 KGB
                      3.

Nemo te sun daca facem ceva.
                      sigpic

Comment

• L.C.Bv. va doreste Sarbatori Fericite alaturi de cei dragi. Toate cele bune ... restul e Logan
                        Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

• Fie ca sarbatorile ce bat pe la usi deja, sa va aduca multa sanatate, bucurii si impliniri.
                          Loganclubul Galati, va ureaza sarbatori fericite.

Comment

• Multumim pentru urari. Asemenea va dorim si noi

Comment

• Fie ca LUMINA INVIERII sa va aduca numai liniste in suflete si bucurii alaturi de cei dragi!
                              Lc. Sibiu
                              Last edited by sibianul; 18 April 2009, 10:34.
                              aham......Restul e LOGAN

http://www.youtube.com/watch?v=LFMrhczwez8

Comment

• Logan Club Bucuresti va ureaza un calduros "Paste Fericit" alaturi de cei dragi. Sa aveti parte de sanatate, fericire, iubire si sa ne auzim cu bine!!!
                                4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google