unde m-ai vazut??? tu ce masina ai si nr daca ai putea sa-mi zici ...
Intilniri LoganClub Tg-Jiu
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Intalnire Tg-Jiu duminica 28.03.2010 in parcare la Interex ora 13:00
1)NameR
2)Cleo (posibil)
3)Alex86
4)Dekony
5)IULY
6)SRY (daca gaseste sofer)
7).............
Pana la urma care e lista pentru maine?
P.S 1 Ne intalnim dupa ora veche sau dupa ora noua?
P.S 2 Va rog sa ramanem la subiect si ce nu e legat de intalniri sa vorbim pe topicul: Discutii generale ca sa nu fie nevoie sa sterg sau sa mut posturi. MerciLast edited by alex86; 28 March 2010, 00:02.
Comment
-
Si uite asa, incet, incet, ne adunam si noi la intalniri din ce in ce mai multi.sigpic
Comment
-
Deci unde ziceti sa facem intalnirea ... din cate am inteles LCVJ ar prefera visina ca locatie, eu zic ca este o locatie totusi buna...
Cat despre data eu as vrea daca se poate dupa pasti... cel mai bine ar fi weekendul urmator (3.04.2010 = sambata sau 4.04.2010= duminica )
(si can am zis ca este "o locatie totusi buna" am zis din privinta drumului foarte bun pana acolo" )U can do It put ur Gas into it
Comment
-
si eu sunt de acord sa ne intalnim la visina sau mai bine vorbim si cu cei de la craiova si ne intalnim la jumatatea drumului dintre craiova si valea jiului,adica tg-jiu...... ce ziceti baieti ?Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Da Tal shtiu k e ingrozitor pana la sadu ... pe iezureni ... dar cica e bun drumu pe turcinesti...:-??
Uite azi dupa ce termin orele eu ma duk sa vad cum e drumu
Originally posted by iulyancosty View Posteu unu nu o sa vin ca nu stric jantele pe drumu ala ... daca va hotarati in alta parte o sa va onorez cu prezenta ... duminica asta o sa ne intalnim???U can do It put ur Gas into it
Comment
Comment