If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
am respect pentru cei care lucreaza profesionist in acest domeniu.daca tu consideri ca asa iti faci un badboy si ii tragi o vopsea in conditiile alea (impuritati,praf,frig,umezeala etc) e treaba ta.prea sari in sus de la o gluma spusa, relax
relax tu, am specificat mai sus ca eu unu nu imi fac la sc.ciolofanu.srl nimic la masina asta poti sa intrebi pe LC tg jiu cum arata masina mea si cat de perfectionist sunt...daca omu de atelierul ala a avut bani sanatate...
daca vrei sa sari tu in sus poti sa sari linistit ca nu te deranjeaza nimeni
Am vazut acum 1 saptamana un badboy din tabla facut la un Tigra... foarte urat era...
Singura varianta viabila este fibra de sticla. Unde sudeaza meseriasul o sa apara rugina mai devreme sau mai tarziu si nici ca o sa mai scapati de ea... Mai bine va faceti drum prin Bucuresti si apelati la cel care a facut aproape toate ( daca nu chiar toate ) bad-boyurile din Logan Club Bucuresti. Din cate stiu eu pretul e de 55 euro...
Ma voi sunteti si pretentiosi,da sunteti si zgarciti in ce privesc banii.1 la mana,nu are nici o treaba,si eu mi-am facut pe dacia 1410 prelungire din TABLA,nu am logan dar tot dacie e si tot din tabla e capota.2 la mana,baiatu cu fordul e prieten de al meu,si pot spune ca a iesit foarte bine capota,nu il cunosc pe omu care a facuto dar i'a iesit frumos.Si app grut,pe fordu' lui e super usor sa faci o prelungire de capota,dar la logan e alta treaba,de aceea toti preferea sa le faca din fibra,nu ca e mai bine,ci ca este mult mai usor,si meseriasi pe la noi sa le faca din tabla nu prea sunt.Sa imi aduci tu o capota de logan,sa experimentam pe ea,ca pe logan nu am facut momentan!
Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Sry-ule,daca sti atunci sa vorbesti,eu am experimentat,si mi-am facut pe masina,de aia si vorbesc,nu ca altii din auzite,cateodata si mana omului conteaza,nu neaparat uneltele sau cum face;)
Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Salutare
Pt cei interesati Kit xenon la pret avantajos
- kit H4 - 260 ron
- kit H7 - 200 ron
- Kit H1 - 200 ron
Se asigura si montajul contracost incepand de la 40 ron
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment