If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Frate de cand sunt pe forumul asta nu am vazut un topic mai neserios , ca sa nu zic tampit. Nu aveti nici un simt de orientare in voi, si intrebati in stanga si-n dreapta ce si cum. Pana si de banalul vopsit al unei bari intrebati? De ce nu-l faci in 2 culori , cea a masini si negru, dar una in jumatatea dreapta a barii si una in cealalta. E mai cu stil asa , nu crezi?
Fantastic nene!
oare cum o sa arate? oare o sa fie ca celelalte loganuri de pe forum albastru marin cu bara de mcv? ca inteleg ca stai ca pe jar...io zic sa lasi spatele la fel si fata sa faci partea de sus a barii in culoare si partea de jos nevopsita..daca ai dat o la vopsit ce mai intrebi?
@FLORYN: a intrebat cumva omu' ce sosete sa-si ia maine... roz sau albastre? E un topic legat de Logan? Este. Te obliga cineva sa te uiti pe LoganClub Tg-jiu? Nu cred. M-ai vazut pe mine sau vreun alt membru din Tg-Jiu postand pe aria "Constanta" si spunandu-va ce topicuri neserioase daca nu tampite aveti si ca sunteti lipsiti de simt de orientare? Sunt ferm convins ca voi discutati numai lucruri "serioase", nu tampenii de genul Bara Logan Mcv, este?
Ps: din partea mea ai un "colegial" report... asa lipsiti de orientare cum suntem noi, uite ca am gasit totusi butonul de "Report".
cum se pleaca de la un subiect si pana la al 10 post sigur se ajunge la cearta,daca deranjeaza pe uni membri acest subiect rog un moderator sa inchida acest subiect,vad ca pentru uni dintre noi ,ii deranjeaza acest subiect.Va multumesc tuturor colegilor care mi-ati raspuns....
Amice Nepotu123, daca ti se pare normal sa deschizi un thread doar ca sa intrebi niste chestii de 2 lei, da-i bataie frate . Daca toata lumea ar deschide cate un thread gen : cu ce mana sa deschid usa , cu stanga sau cu dreapta , unde ajungem ?
Si nu inteleg de cand si pana cand , nu am voie sa postez intr-o anumita sectiune din forum. Cine imi interzice mie asta? Iar in legatura cu reportul tau , zis si eu mersi, oricat de colegial ai fost , nu ma intereseaza.
Spor la discutiile voastra constructive si interesante .
Cum ti-am mai zis.... uita-te in ograda ta, si apoi uita-te si pe la altii. Si ai voie sa postezi unde vrei, dar nu creca ai voie sa ataci membrii Logan Club Tg-jiu spunand ca avem topicuri neserioase/tampite si ca suntem lipsiti de orientare si ce ai mai zis tu ok? Si chiar doresc sa ne lasi pe noi cu discutiile noastre constructive si interesante, nu cred ca esti in masura sa judeci(jignesti) pe nimeni, d-apoi un grup.
din poze ,cred, ca reiese ,......vopsita ,doar partea care a fost vopsita ,pai daca tot ai vopsit-o stok ce treaba isi mai avea deschiderea threadului ?sa te convinga pe tine ca asa arata cel mai bine ?
am vrut sa il vopsesc 100% dar masina e vopsita pe baza de diluant ,si acum vopseaua vine pe baza de apa,si se vedea fff rau diferenta...mi-am dat seama in ultimul ceas...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment