Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• KGB? adica cleo11
    Ionute nush ce sa zic... vorbeste cu cleo cel mai bine
    U can do It put ur Gas into it

Comment

• Oki NameR o sa vorbesc cu el.

P.S. daca nu facem la visina intalnirea si vii u duminica in petrosani te astept la o discutie.

Comment

• kgb-ul s-a vandut in targ la noi
        si pret bun din cate stiu

Comment

• Da stiu.Ce bine ar fii daca l-as putea da si eu tot asa de bine.

Comment

• orcum bafta la vanzare...merita sa incerce...dar e drumul varza de la sadu la tg jiu..

Comment

• Vin pe partea cu turcinesti pe acolo e putin mai bun.

Comment

• da majoritatea s-au mutat pe acolo..asa am inteles si eu ca e mai bun drumul
                poate ne vedem prin targ duminica...apr ce masina vrei sa iti iei??

Comment

• Maine vin la targ cu un prieten.Daca e lasa-mi un nr de tel la pm.
                  Masina pe care am pun ochii e made in sua Chrysler pacifica

Apropo baieti am o dacia papuc si as vrea sa o trec pe GPL.Dati-mi va rog o ideea sau niste date de contact de la firma ceva.
                  Va multumesc mult.
                  Last edited by IonutUSJ; 24 April 2010, 16:35.

Comment

• Salutari. Cu parere de rau va anunt ca o sa va parasesc. Am inlocuit Loganul cu un BMW E 46 230i, 150 cp.

O sa mai vin si pe la intalnirile voastre, daca ma mai primiti.
                    sigpic

Comment

• lume de unde iau un arc de fata de logan .... (fara magazin).... si rupt maxim 2 spire
                      Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• te primim cleo...tu esti binevenit tot timpul,nu conteaza masina prietenia ramane orcum daca ar fii toti ca tine ar fii ok.....restul sa faca giratoriul si sa se intoarca decat sa vina la interex...stiu ei care,
                        au reusit sa supere sry-ul si asta nu e bine

Comment

• Imi puteti spune si mie niste preturi pt schimbare lumini bord(albastru + tagare rosii si la turometru ultimele 2 cifre cu rosu) si la climatizare albastru cu rosu?!
                          Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!

Comment

• vezi ca le schimba iulyancosti ... cu 80 RON... ceva de genu...
                            Push the Pedal to the Metal ...

Comment

• apropo pune smd-uri nu leduri cum pun altii
                              o sa vb cu el si o sa iti zic

Comment

• Originally posted by Cleo11 View Post
                                Am inlocuit Loganul cu un BMW E 46 230i, 150 cp.
                                Cred ca ai vrut sa zici 320 i (cat mai mult km fara probleme)

Originally posted by Cleo11 View Post
                                O sa mai vin si pe la intalnirile voastre, daca ma mai primiti.
                                Cum sa nu te primim doar esti printre primii care au fost la intalniri

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google