Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu luati foc va rog frumos...chiar sunt curios
    eu merg asa
    1 bhl
    2 am dubii

Comment

• ba tata pe mes asa zici, la oamenii tot la fel, vedem maine seara la ora 21:00

Comment

• nu mai vorbi fara rost,vedem maine seara si apoi mai stam de vorba, asa ca (racoreste-te)
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• grutz o sa vedem nu va mai agitati va rog ca ma cam distrez pe seama voastra

@alex-lasa ca am patit-o si eu orcum sunt fericit pana acum la linie nu m-a facut decat un astra caravan de 130 cp si un seat leon de 136,si la petrosani un logan alb nush ce motorizare dar nu am avut ce sa-i fac...asta din mers nu linie dar pleca rau de langa mine
          deci asta e

Comment

• sry-ule, bataia o sa fie intre mine si bhl, ca de uly nu imi e frica. niciodata pun si 1 milion jos si il las si cu filtru sa il dea jos si al meu pus pe masina, faza e cu bhl ca e soferul bun, pilot de curse, nu unu ca mine de nu are nici un an implinit de cand are permisu

Comment

• ma bucur ca recunosti grutzz,de mine nu ti-e frica ca daca m-a facut bhl-u u ar trebuii sa imi dai temelie )

Comment

• grutz daca te face iuli sa taci...!

Comment

• vedem..si eu sunt curios nu pariez ca nu stiu

Comment

• eu as paria,dar n-am cu ce...!

Comment

• membrii logan club bagati id-ul meu ionutz_85sry
                      lasa ca vad eu pe cine merg

Comment

• sry tata nu vorbesc de motoare mai mari ca al meu ...vorbesc si eu de 1.4 mpi si daca ma face iuli nu O sa mai ma dau cu nimeni la liniute sau mai vorbesc desprea asa ceva PROMIT

Comment

• bah eu stau la finish..nu tin cu niciunu pentru ca batalia e intre tine si iuli si bhl,eu sunt neutru

Comment

• da tata e cel mai bine asa .Faza ca unde o sa ne dam ,sti tu un loc bun

Comment

• vedem maine seara dar undeva unde sa ne ducem ptr prima data ca e mai bine stiu eu de ce,inform mele

Comment

• pai logic ,te gandesti tu pana maine

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google