salutare,ce vati mai certat aseara ,nu e frumos,in primul rind vreau sa specific ca cu uly mam dat doar odata,si atunci mia dat o masina la plecare iar spre final ,dupa ce lam prins si depasit ,din bun simt a lasato moale ,nu mai avea ce face,era o masina diferenta. a doua oara nu am luat start eu eram cu a 2 in mers , ma aflam cu sotia in masina ,era curioasa ce am facut ,ea fiind la start a vazut doar ca mia dat uly o masina pe plecare si nu credea ca am recuperat pina la urma si depasit si vruia sa auda comrntarile celor prezenti ea e o inpatimita a vtm-ului si il provoaca pe gim la liniuta luni noaptea la 11
grut nu vreau sa te superi,suntem vecini dar daca tea facut uly fi barbat si accepta ideea ,nu e sfirsitul lumii,la fel si de provocarea sotiei,oricum o bat si divortez de ea daca o bati......ai grije
grut nu vreau sa te superi,suntem vecini dar daca tea facut uly fi barbat si accepta ideea ,nu e sfirsitul lumii,la fel si de provocarea sotiei,oricum o bat si divortez de ea daca o bati......ai grije
Comment