Tati am fost sofer;),numai la interex,nu si pe drumurile publice,ca nu vreau sa imi risc sala pentru niste porcarii,si nu ma mai tatona cu asta;),
Discutii Generale
Collapse
X
-
Nu stiu,daca tu uly,ai facut cu masina cand nu aveai permis,sau cand erai de varsta mea,ce am facut eu pe timpul cand eram minor,grut stie si poate confirma,asea ca nu mor sa mai astept o luna sa intru in legalitateBuilding a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Posteu am luat imediat si nu a fost nevoie sa merg fara. doar niste incompetenti pot sa faca aceste greseli. inca sunte-ti copii si nu va ganditi ce scumpa e viata astaBuilding a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Comment
-
.*.
,:'*.*':,
,:;***;:,
,:;;***;;:,
][
Miroase a brad si a parfum de flori, bat la ferestre uratori, clipesc pe cer mii de culori, fiti fericiti de sarbatori, acum si-n anii urmatori, Craciun fericit, plin de lumina si iubire, alaturi de cei dragi, La Multi Ani!!!!sigpicIntalnirea membrilor Logan Club Mioveni, in fiecare Duminica, la ora 18, Parcare P3....
Comment
Comment