sigur nu poti...mai ales ca a nins...mai multe stie alex,el e din zona...
Discutii Generale
Collapse
X
-
Ps. Uite poze de la niste tipi care au incercat pe 10 ian.
Comment
-
eu am fost , in 2009 , vara
ma gandeam ca poti sa`l faci si iarna , asta e , ramane la stadiul de vis iarna.
ma bate gandu la vara sa`l fac pe bicicleta , las masina la ranca , cazat la obarsita lotrului , si inapoi la masina a 2-a zi....
Comment
-
Iarna e imposibil... poate doar cu snowmobilul si sa nu fie viscolit rau, ca atunci practic nu se mai distinge drumul, e versant direct.
Da, sa parcurgi traseul cu bicicleta/moto/atv e ceva cu adevarat senzational, nici nu se compara cu masina.
Comment
-
pacat ca a fost asfaltat , avea ceva aparte asa drum forestier.
acuma o sa vina toti cocalarii cu masini de masini sa o plimbe pe pitzi in toace pe transalpina.
nu ma mir ca in anii urmatori sa apara fel de fel de vile pe alocuri.
Comment
-
Originally posted by CataFOF View Posteu am fost , in 2009 , vara
ma gandeam ca poti sa`l faci si iarna , asta e , ramane la stadiul de vis iarna.
ma bate gandu la vara sa`l fac pe bicicleta , las masina la ranca , cazat la obarsita lotrului , si inapoi la masina a 2-a zi....
Comment
-
Originally posted by alex86 View PostDaca e ma bag si eu la bicicleta daca sunt in zona cand vi tu. Iarna nu se poate trece cu siguranta.Originally posted by grutzz View Postma bag si eu cu bicicleta ,sper sa fiu HAPYY dupa Bac,daca nu ma trimit ai mei pe jos
va anunt , poate ne strangem mai multi.
Comment
-
eu am intrebat , uite 2 poze cu a mea.
Comment
Comment