Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• de polen...

Comment

• simplu sau cu carbon?
      l-ai luat de pe net sau din magazin?
      alex tu vi duminica?
      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Nu promit nimic. De pe net am avut si simplu si carbon.

Comment

• stie cineva de unde naiba se poate cumpara o garnitura corp clapeta fluture? turbez, da' nu reusesc sa gasesc una. am comandat pe net si am primit una pentru motor de 1.6 in 16 valve. nu potriveste. pentru mine e putin mai lata si din caucic negru nu rosu.

Comment

• pe original la service nu ai intrebat???

Comment

• o bara de Mcv daca stiti undeva da-ti si voi de stire.
              sigpicTransport marfa !

Comment

• aha si eu caut ceva bun si ieftin....

Comment

• Grutz parca ti-am zis mai de mult ca vine un user ai dat pm?

Comment

• neata colegi....

imi poate spune cineva cam ce pret au loganurile 1.5 dci 2007 la voi in targ? sau daca stie careva la ce pret s-ar vinde ???? eu am pus 3950 si nu prea se arunca nimeni ..... cam cat credeti ca face masina ... cat sa cer pe ea??? mai mult detalii aveti pe bazarul vostru ... cu stima
                    http://www.loganclub.ro/forum/hd_64_...-t24147p3.html

Comment

• cine mai vrea contact usa logan? poate ne combinam sa luam mai multe bucati si impartim transp. e 10 lei bucata.

Comment

• Originally posted by mat View Post
                        neata colegi....

imi poate spune cineva cam ce pret au loganurile 1.5 dci 2007 la voi in targ? sau daca stie careva la ce pret s-ar vinde ???? eu am pus 3950 si nu prea se arunca nimeni ..... cam cat credeti ca face masina ... cat sa cer pe ea??? mai mult detalii aveti pe bazarul vostru ... cu stima
                        tu scapa de spoilaru de pe fata incearca sa o faci cat mai simpla,pe criza asta multa lume cauta masini pe motorina..dar sa nu fie tunata....si targu de masini in tg-jiu e mort tata,nu se vand masini...
                        Last edited by alex86; 30 January 2011, 20:24.

Comment

• Cum a zis si Grutzz fa masina cat mai stock posibil. Lumea in general fuge de masinile tunate. Au impresia ca-s masini de tineri, alergate, omorate, coxate etc. In unele cazuri au dreptate, dar sunt si multe masini modificate mult mai bine intretinute decat cele stock. Poate numai sa gasesti un cumparator mai tanar caruia sa-i placa modificarile ca sa aprecieze ce ai facut tu. Plus ca Loganurile diesel si-au cam facut o imagine proasta din cauza problemelor de fiabilitate destul de des intalnite(injectoare, pompa picate). Mai scade putin din pret (100-200 euro) si pune anuntul pe cat mai multe siteuri posibile plus ziare/reviste de specialitate etc si o s-o dai pana la urma .

Comment

• Originally posted by mat View Post
                            neata colegi....

Pretul nu e de speriat , mai ai si tu rabdare si nu da masina numai sa te scapi de ea , rabdare ca orice masina are cumparator .
                            Dupa mine e cam mic pretul.

Originally posted by Nepotu123 View Post
                            Cum a zis si Grutzz fa masina cat mai stock posibil. Lumea in general fuge de masinile tunate. Au impresia ca-s masini de tineri, alergate, omorate, coxate etc. In unele cazuri au dreptate, dar sunt si multe masini modificate mult mai bine intretinute decat cele stock. Poate numai sa gasesti un cumparator mai tanar caruia sa-i placa modificarile ca sa aprecieze ce ai facut tu. Plus ca Loganurile diesel si-au cam facut o imagine proasta din cauza problemelor de fiabilitate destul de des intalnite(injectoare, pompa picate). Mai scade putin din pret (100-200 euro) si pune anuntul pe cat mai multe siteuri posibile plus ziare/reviste de specialitate etc si o s-o dai pana la urma .
                            Eu nu sunt de parere sa dai ceva jos , cu cat o chelesti mai mult cu atat nu mai atrage privirea , lasa masina asa si fi rabdator.
                            P.S : Nu da bara jos , asta e tot farmecul masinii , credema ca am vandut parciuri de nu faceau 2000 de E cu peste 3500de e , fi rabdator doar e criza.
                            Last edited by mary.bia66; 30 January 2011, 22:00. Reason: Automerged Doublepost
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• gata eu scapai de bara:p dadui intr-un caine pe la 120 km/h pe la MOI sari coltar proiector bara spart etc maine poze....

Comment

• pai la cum arata si eu zic ca ceri prea putin. da ma rog poate ai nevoie de bani...........
                                bai grutzz esti mare figura. las ca o repari tu!

In perioada 28.01 - 06.02 [FREE SIGN-UP] SceneFZ isi deschide portile noilor useri.
                                Last edited by popavlm; 30 January 2011, 23:10. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google