in urcare alex ,nu se compara puterea de la un mot de 90 cp,cu unu de 75cp pe urcare,vad ca nu deschide sry discutia sa spuna chiar el cum de si-a luat batatie
Discutii Generale
Collapse
X
-
Stiu ca e urcare la VTM insa ma refer ca nu stiu configuratia, dificultatea... a fost ud a fost uscat? Dumitru cunoastea traseul bine? Si mai sunt o gramda de factori care pot influenta timpul. De asta cel mai bine ar fi daca ar scrie chiar el cateva detalii de acolo.
Cam asta ar fi traseul
Comment
-
Nu-l cunosc, nu cunosc masina dar eu zic ca aici cineva minte: ori nu l-a facut ori daca l-a facut masina nu e stoc. Cu 1.4 stoc nu te atingi nici de 1.6 8v d-apoi de 16v. Sunt totusi 30 de cai si diferenta si 36nm oricat de talentat ar fi soferul, diferenta e prea mare.
Comment
-
-
Nu e adevarat un 1.4 stock nu bate 1.6 16 V sigur. Daca e ceva facut la masina si nu spune altfel stau datele problemei.
Originally posted by grutzz View Postin ziua aia, a fost o vreme foarte urata a plouat toata ziua..
P.S. @grutzz nu mai scrie cu prescurtariLast edited by alex86; 4 November 2010, 18:06.
Comment
-
are motoru modificat....scobite pistoanele si nush ce mai are
pleaca bine rau imi i-a o masina pe plecare si recuperez o jumate pe 400m
daca ar fii mai mult l-as lua..
asta e se mai intampla recunosc ca e bun
asa ca grutz nu te mai agita...sincer nu ai auzit cat de frumos ii face motoru in ture
Comment
Comment