in urcare alex ,nu se compara puterea de la un mot de 90 cp,cu unu de 75cp pe urcare,vad ca nu deschide sry discutia sa spuna chiar el cum de si-a luat batatie
Discutii Generale
Collapse
X
-
Stiu ca e urcare la VTM insa ma refer ca nu stiu configuratia, dificultatea... a fost ud a fost uscat? Dumitru cunoastea traseul bine? Si mai sunt o gramda de factori care pot influenta timpul. De asta cel mai bine ar fi daca ar scrie chiar el cateva detalii de acolo.
Cam asta ar fi traseul

Comment
-
Nu-l cunosc, nu cunosc masina dar eu zic ca aici cineva minte: ori nu l-a facut ori daca l-a facut masina nu e stoc. Cu 1.4 stoc nu te atingi nici de 1.6 8v d-apoi de 16v. Sunt totusi 30 de cai si diferenta si 36nm oricat de talentat ar fi soferul, diferenta e prea mare.
Comment
-
-
Nu e adevarat un 1.4 stock nu bate 1.6 16 V sigur. Daca e ceva facut la masina si nu spune altfel stau datele problemei.
Acum depinde cu ce gume a fost incaltat loganul care a fost mai rapid cu 4 sec pe kmOriginally posted by grutzz View Postin ziua aia, a fost o vreme foarte urata a plouat toata ziua..
P.S. @grutzz nu mai scrie cu prescurtariLast edited by alex86; 4 November 2010, 18:06.
Comment
-
are motoru modificat....scobite pistoanele si nush ce mai are
pleaca bine rau imi i-a o masina pe plecare si recuperez o jumate pe 400m
daca ar fii mai mult l-as lua..
asta e se mai intampla recunosc ca e bun
asa ca grutz nu te mai agita...sincer nu ai auzit cat de frumos ii face motoru in ture
Comment

mana de sofer bun si mai mult nu va mai spun ...
) turbo electric? doamne frate
Comment