nu am vere masina sa ma dau...asta e numai trage loganelu va las pe voi sa va dati...si la doamne dam prioritate..poate si-o reveni loganelu din morti si poate s-o ridica iara,da nu cred...
Discutii Generale
Collapse
X
-
Nu ma supar dar chair daca sunt discutii generale nu trebuie sa va tot certati si sa repetati ideea te-am batut dupa 2 posturi taci ca te-am batut............
Din partea mea puteti sa scrieti ce vreti, dar nu e frunos ce s-a scris. Nu va mai zic nimic.
Comment
-
treaba a plecat cu o seara inainte cand a inceput sa se umfle in pene, si apoi s-a ofticat si a inceput ca a facut si a dres.a fost o rasturnare de situatie majora, si bietu copil nu mai are somn de atunci. ma scuzati pentru tot scandalul iscat. stima pentru cei care au fost acolo si au vazut.
P.S. niciodata sa nu ai incredere in fiare, te lasa cand ti-e lumea mai draga.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
inca nu i-am facut nimik dar in curand o sa-i fac. sa facem rost de finante.nu te mai lua dupa toti care iti zic ca am facut nu stiu ce. masina e stock si o sa vezi asta seara daca viiSchimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
Comment