Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• danut, nusti ce pierdusi.....

Comment

• asta altele pana la primavara nu cred ca vor mai fii.
      deja m-am saturat de schimbat la roti

Comment

• si de dat tunu jos. am rascolit biata masina de nu mai stie ce a fost cu ea.. o iubesc, nici asta seara nu ma lasa la greu. recunosc ca am furat un bot la plecare dar diferenta a fost mare.pe plecare din mers recunosc ca mi-a dat o palma sau poate am fost egali acum depinde de cum am plecat si cum am schimbat. tare mi-e frica ca pe uscat ma face coco. mie imi place sa recunosc. asta e frate e mai bun. e PILOT ce naiba.sper sa fie ultima liniuta
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• da a fost frumos aseara,fara cearta,intrigi si alte lucruri urite..... dar astept sa se usuce asfaltul ,ma mai dau cu gim si uly odata pe uscat si gata cu toate discutile .

apropo grut tia placut cum merge leopordina mea pe pod sta sau nu????????
          Last edited by coco_vtm; 11 November 2010, 11:56. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• coco lasa-l tata ca era galben la fata )il mai iei de 2 ori in masina si face cu inima ceva,de cateva zile are tensiunea 20+

Comment

• am sa va dau pe fiecare o tura pe uscat ca sa vedeti ca loganul este o masina t o t u s i buna, si daca te ti la ea faci lucruri frumoase

loganul e masina noastra autohtona, indiferent de situatie trebuie sa fim mindri de ea
              Last edited by coco_vtm; 11 November 2010, 13:57. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• coco eu unu sunt multumit de ea
                asa cum zici tu trebuie sa stii sa si mergi cu o masina
                la cat bem cafeaua ?

Comment

• oooooooooo noul taximetrist rechin???la 2.30 la servici la kaufland

e bine draga
                  Last edited by coco_vtm; 11 November 2010, 14:07. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• da draga e bine

Comment

• vezi ca veni tata
                      ajunsa .. tata ai filmu ala sa mil dai si mie??

Originally posted by coco_vtm View Post
                      da a fost frumos aseara,fara cearta,intrigi si alte lucruri urite..... dar astept sa se usuce asfaltul ,ma mai dau cu gim si uly odata pe uscat si gata cu toate discutile .

apropo grut tia placut cum merge leopordina mea pe pod sta sau nu????????
                      koko, eu m-am jurat ca numai ma sui cu tine in masina, dar aseara am uitat... nu ai multe minti in cap...
                      Last edited by grutzz; 11 November 2010, 17:44. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• grutz vezi poate moare iar, nu o mai ridica in slavi
                        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• ),astazi e decisiva?)
                          Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• usor cu bucuria
                            tot bhl-ul e sef
                            am filmuletul dar nu merge pus

Comment

• din pacate le infasurai tobele la amandoi... asa ca gata cu vorba asta.. sa trezit GIM-UL DIN MORTIi...
                              Clasamentul FINAL
                              1.GJ 91 GIM
                              2.B XX BHL
                              3. GJ XX ULY

Originally posted by iulyancosty View Post
                              grutz te provoc sa ne dam pe uscat ca sa iti scot toate fitele din cap, accepti?
                              il mai ti minte iulica???
                              Last edited by grutzz; 12 November 2010, 00:29. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Se pare ca a revenit gim in forta.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google