Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• da alex a fost super...
    saracu grutz...gata il aranjas si pe el cum ai facut cu meru )

Comment

• mai are rost sa zic baietii ca a fost senzatie pe ranca?zic ca nu,doar ca,AM URCAT CU ALEX X,senzatie,si mai vreau)
      Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• nu-i adevarat ))
        sa urce cu el pe uscat noaptea sa vad daca mai e asa entuziasmat )))
        id messenger:merlan.alexandru

Comment

• ce aveti mah)
          alexe apropo te-ai alergat vreodata cu gica EZF-ul prin novaci?

Comment

• De ce a zis el?

Comment

• alexe le ai tata si punct,felicitari la cum te joci cu covrigu

Comment

• Originally posted by bullet88 View Post
                nu-i adevarat ))
                sa urce cu el pe uscat noaptea sa vad daca mai e asa entuziasmat )))
                nea,nu ma sperii eu asea usor.am incredere ca am vazut ca stie sa tina masina,si de aia nu am frica cu alex!stai s ail dau si eu,sa vad daca are curaj cu mine
                Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• sincer eu unu nu m-as urca cu voi in masina, vorbesc de grutz si de nic
                  Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
                    sincer eu unu nu m-as urca cu voi in masina, vorbesc de grutz si de nic
                    de ce zici iuly chestia asta?ca de condus,credema stiu foarte bine,dar chestia e ca am mania vitezei si a franei de mana,sunt constient ca o data si o data o voi face cub de fiare,da asta e,no risk,no fun

Comment

• Originally posted by alex86 View Post
                      De ce a zis el?
                      am avut po discutie si de asta te intreb

driveri usor...toti sunteti zmei
                      Last edited by speed_shock; 7 December 2010, 17:43. Reason: Automerged Doublepost

Comment

• Nu a fost alergat ala.

Comment

• daca tu ai zis ,ca nici ala de data trecuta,cand am fost eu in masina, nu a fost alergat,pai atunci care e ba tata??,mergi pe sus.Eu numai puteam de frica,eu zic sa o lasi usor ,ca e fier si o data te lasa ...fereasca DUMNEZEU...

Comment

• grutz grutz grutz ai speriat si maimuta de pe oua
                            mie unu mi-a ramas in minte urcarea de am facut-o cu alex pe ranca pe uscat,la fel cum faci si tu facea si alin AVP-ul ca saracu isi pusase si centura si mi-a slabit si maneru de sus ...si alui nu ii e frica cu mine in masina deci...

Comment

• tata din dreapta, ai alta senzatie,una e cand esti la covrig si cu el in mana si alta e cand conduce altu

Comment

• stiu e foarte naspa

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google