eu unu nu as mai vorbi..dupa a tata umilinta, cat va dat GIM-ul ,si nu numai o data ,asa ca nu aveti ce spune,, si punct aici..
Discutii Generale
Collapse
X
-
eu nu ma mai complic cu acest copil fara viitor, ma scuzati de expresie,el a trisat si e constient de lucrul asta si cei care triseaza sunt marginalizati. pentru mine nu conteaza cine bate si ce face, atata timp cat suntem corecti. daca se crede atat de bun hai sa vedem cine ajunge primu la ranca la ticleni sau pe alt traseu. acolo se vede cat esti de sofer si cat de bine stapanesti masina.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
ce discutii de tot rahatu, rog moderatorul sa faca curatenie pe thread-ul asta,va multumesc anticipat
oaie te rog eu frumos nu mai baga fitile ca nu m-am ofticat si grutz mai usor cu aberatiile ca sa nu ne suparam. cazanu tau, e vai steau luiLast edited by iulyancosty; 12 December 2010, 23:39.Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907
Comment
-
Originally posted by iulyancosty View Postce discutii de tot rahatu, rog moderatorul sa faca curatenie pe thread-ul asta,va multumesc anticipat
oaie te rog eu frumos nu mai baga fitile ca nu m-am ofticat si grutz mai usor cu aberatiile ca sa nu ne suparam. cazanu tau, e vai steau lui
Comment
Comment