Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• eu unu nu as mai vorbi..dupa a tata umilinta, cat va dat GIM-ul ,si nu numai o data ,asa ca nu aveti ce spune,, si punct aici..

Comment

• gata s-au aprins piritele...uly tu lipsesti

Comment

• eu nu tata ca nu am de ce....m-am lasat de sportu asta

Comment

• eu nu ma mai complic cu acest copil fara viitor, ma scuzati de expresie,el a trisat si e constient de lucrul asta si cei care triseaza sunt marginalizati. pentru mine nu conteaza cine bate si ce face, atata timp cat suntem corecti. daca se crede atat de bun hai sa vedem cine ajunge primu la ranca la ticleni sau pe alt traseu. acolo se vede cat esti de sofer si cat de bine stapanesti masina.
          Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• da ma ,bagati voi benzina
            si ma tine...

Comment

• Iuly cu ce zici ca a trisat?

Comment

• zmei usor ca va zbora penele de pe spate

Comment

• cu o lita moare de ciuda ca nu imi mai vedea nr de pe spate)

Comment

• ce se oftica ala...moare

Comment

• pai mai are pana il prinde pe gim-ul din urma...asa ca sta bine acolo pe locu trei..

Comment

• ce discutii de tot rahatu, rog moderatorul sa faca curatenie pe thread-ul asta,va multumesc anticipat
                        oaie te rog eu frumos nu mai baga fitile ca nu m-am ofticat si grutz mai usor cu aberatiile ca sa nu ne suparam. cazanu tau, e vai steau lui
                        Last edited by iulyancosty; 12 December 2010, 23:39.
                        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Hai gata cu dicutiile despre liniute ca exista un topic dedicat, iar daca aveti masini cu potential mergeti la legale si apoi va puteti lauda .......

Merci

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
                            ce discutii de tot rahatu, rog moderatorul sa faca curatenie pe thread-ul asta,va multumesc anticipat
                            oaie te rog eu frumos nu mai baga fitile ca nu m-am ofticat si grutz mai usor cu aberatiile ca sa nu ne suparam. cazanu tau, e vai steau lui
                            vai steaua lui,dar iti arata nr din spate)

Comment

• creca va alegeti pana la urma cu cate o linie

Comment

• de ce ba tata ,scrie clar,MARE si frumos : DISCUTII GENERALE,,,,deci putem sa vorbim ce vrem noi din jud GORJ...,daca trag lini si pe DISCUTII GENARALE ,inseamna ca asa vor iei ,au ceva cu noi,,,

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google