mai draga grut eu iti bag benzina pentru tg jiu ticleni dar tu iti suporti transportul cu platforma pentru ati aduce cazanu acasa?????????
Discutii Generale
Collapse
X
-
logic vere nu imi e rusine,, coco sa isi vada de caruta lui ca mai bine iar da foc,, ca nu ii fuge deloc,, si eu intr-un an,nu am cum sa capat experienta nici pe jumatea lui la vtm,,, nu cred ca sa nascut omu ala ,ca intr-un an, sa ajungi un om care a facut asa cv,de ani buni...
Comment
-
Haide baietii,ceva propuneri pentru revelion?Mai lasati liniutele ca voi continuati pe tema discutie oriunde si pe unde va intalniti pe acolo va spargeti capetele(la figurat zis).Va salut respectuos!
Sry-ulee,intra tata si pe forum,sa ne dai ceva idei,poate si invitatii pe undeva),si colegii de pe site la fel:dBuilding a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic
Comment
-
Mai grutt ai uitat cind vorbeai cu domnu coco....sarunina....creca ti-am dat mult nas mai mucosule....cind ti-ai permite sa iti cumperi macar o masina atunci sa imi zici sa ii dau foc la a mea ,pina atunci taci pentru ca esti un suflet ratacit dragul meu,depinzi de tati si mami.........
Comment
Comment