Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• grutz ai niste vopsea de culoare->
    Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• ))))))))))vedeti ca si mie imi trebuie un shpray verde,ia vedeti cum faceti rost)
      Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• bha gri creca te ajut eu daca vrei sau ca e frumos
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• hmmm,pai ce ma,facem curcubeu?)
          Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• Apropo , care auziti de o toba sport cu silencer pentru a mea si daca e si ieftineanu .... mai bine.
            sigpicTransport marfa !

Comment

• Mary ai auzit toba mea si gata vrei si tu

Comment

• Salutare tururor!
                Originally posted by mary.bia66 View Post
                Apropo , care auziti de o toba sport cu silencer pentru a mea si daca e si ieftineanu .... mai bine.
                Daca vrei una ieftina si buna ti-as indica un CARUB.Fara silencer face scandal mare(poate ai auzit la intalnire) iar fara e super Ok.doar peste 3000 de ture incepe sa faca putin scandal.
                Ca si pret e in jur de 200-250 lei.

Comment

• Am mai vazut eu toba cu silencer prin targu de masini la 250de roni,cam asea ceva!

Comment

• si crezi ca mai e in ziua de azi prin targ???

Comment

• are florindnf. si mica si mare. uitati-va pe bursa
                      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

• Pai,oricum,daca a adus ala,inseamna ca mai adduce,deci ori comanda pe net ca am vazut,si pret pana in 300de roni,sau,ar mai fi o idee,sa isi faca el finala dintr-o coala de inox,sudat frumos,ar iesii ceva tare!

Comment

• Suna urat fiindca si alea ieftine sunt putin gandite nu suna a spart cum face o toba goala

Comment

• Da , multumesc baieti o sa comand una la Florin_DNF.
                            sigpicTransport marfa !

Comment

• daca se supara il bag io (cu mana mea) pe unde a iesit
                              super au iesit
                              face "taica" cinste
                              Last edited by popavlm; 2 March 2011, 17:43.
                              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google