se pare ca tu nu prea ai avut loc de mine,tu ai inceput cu comentatu...eu am intrebat de tine. pe la intalniri nu vii sa te cunoastem si noi?
Discutii Generale
Collapse
X
-
Originally posted by alex86 View PostFrumoase au iesit parinte acum 4 gume 195/50/15 + un set de H&R si ai masina
P.S: Bia pe mine cat ma costa sa le facem si pe ale mele interesante?
Originally posted by iulyancosty View Postfrumoase foc au iesit. felicitari bia pentru ajutor. le facem si pe ale mele frumoase???
mihaita merge deschiderea?Attached FilessigpicTransport marfa !
Comment
-
O mica intrebare :
E prima iarna de cand am masina, dar am observat in ultimul timp cand am verificat nivelul de ulei dimineata am vazut ca a scazut totusi cam mult, am mai completat cu putin ulei de acelasi tip dar azi parca nici nu se cunostea cam am pus.Masina este din 2005 si are toate reviziile la timp.
Comment
-
Originally posted by CMD View PostO mica intrebare :
E prima iarna de cand am masina, dar am observat in ultimul timp cand am verificat nivelul de ulei dimineata am vazut ca a scazut totusi cam mult, am mai completat cu putin ulei de acelasi tip dar azi parca nici nu se cunostea cam am pus.Masina este din 2005 si are toate reviziile la timp.
uita-te pe sub ea sa nu-ti dea pe la vreun semering.Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
Comment
Comment