Discutii Generale

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• si ce avea nenea politaiu cu tine? te-am observat si te-am salutat si eu . numai bine
    Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Iuliano si cat te costa frate toata imginatia,eu sumt patit...,arunca si tu poza aia cu loganul la caruta sa vedem ce pareri au oamenii despre "bogatul" ala...!

Comment

• ceva pareri
        Attached Files
        Schimb lumini la bord ... logan si alte modele de masini,in general, dupa 2003 ...activez computer bord logan 0784807907

Comment

• Originally posted by iulyancosty View Post
          si ce avea nenea politaiu cu tine? te-am observat si te-am salutat si eu . numai bine
          Ce sa aiba. Imi vroia permisu , trecusem pe rosu din prostie.

Numai bine si sanatate tuturor.!
          Paste fericit de pe acuma eu plec din localitate.
          Last edited by vdmihai; 22 April 2011, 11:54.
          sigpic
          !

Comment

• si ti la luat?

Comment

• Buei colegi,va doresc un Paste Fericit,atat voua cat si familiei voastre!
              Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• Multumim nicusor.La fel doresc la toata lumea.

Comment

• Va dorest tuturor sarbatori fericite alaturi de cei dragi.
                  PASTE FERICIT!!!!!!!!!

Comment

• PASTE FERICIT tuturor posesorilor de dacia logan...!

Comment

• Sarbatori fericite si din partea mea tuturor Loganistilor!

Comment

• Originally posted by danut88 View Post
                        PASTE FERICIT tuturor posesorilor de dacia logan...!
                        Adica si eu care am dacie 1300 nu imi urezi?Sa iti fie rusine Danut))
                        Building a small beast...Pasionat de fiarele vechi,care merg mai spectaculos ca plasticele de ultima generatie!sigpic

Comment

• nick ti se pare ca scrie Berlina Club

Comment

• Rasism Uly))))),ca tot daciii sunt:P

Comment

• ce aveti bha

Comment

• Hai sa punem mana de la mana si sa-i punem lu" Nicolas niste embleme " DACIA LOGAN by RENAULT , 1.6 16 v " si apoi un sticker cu Lc Tg jiu.
                                sigpicTransport marfa !

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google