If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Mi-au schimbat doar arcul pe dreapta pt ca celalalt cica e la fel... si nu mai avea rost sa il schimbe... deocamdata nu am probleme .. dar daca o sa mai am o sa ma duc iar si iar si iar .. pana o sa remedieze problema
Salut tuturor! Ma apropii de revizia de 2 ani si ITP-ul. Ma cam enerveaza astia din Petrosani (de la reprezentanta) cu preturile si am auzit ca multi din V.Jiului merg la voi in Tg Jiu la dealerul Lazar parca...stie careva cam cum sunt preturile la voi!?Am inteles ca sunt mai cinstiti un pic.
Merci anticipat.
Nu-l mai suport sub nicio forma pe Garcea!! M-am saturat de toti cocalarii parveniti care se cred "organe" ale statului!!
virago eu zic sa-ti vezi de drum si sa-ti faci in orice alta parte revizia pt ca astia de la Lazar sunt cei mai mari hoti; Pe langa chestia asta au si niste preturi de te sperii;0253/228188
Eu am masina pe taxi si stiu de la colegii mei ca majoritatea merg la Valcea sa faca reviziile;Numarul de telefon de mai sus e de la Lazar, suni personal si intrebi cat te costa.Numai bine!
Last edited by lucian6666; 11 April 2010, 16:15.
Reason: Automerged Doublepost
Salut tuturor! Ma apropii de revizia de 2 ani si ITP-ul. Ma cam enerveaza astia din Petrosani (de la reprezentanta) cu preturile si am auzit ca multi din V.Jiului merg la voi in Tg Jiu la dealerul Lazar parca...stie careva cam cum sunt preturile la voi!?Am inteles ca sunt mai cinstiti un pic.
Merci anticipat.
nu stiu ce sa zic colegu dar si eu am facut revizia la ei la Lazar... m-au tinut in jur de 60-90 min au vorbit foarte frumos...plus de asta avea taiate niste fire de la bobina si dat cu banda peste ca "nenea electricianu" sa inselat si a taiat degeaba cauciucul de la bobina si nu mi-au spus nimic de acele chestii...plus multe altele care le-am modificat la masina
si nu il ultimul rand a doua zi pe la ora 12:00 am primit telefon de la ei sa ma intrebe de problemele intampinate cu personalul si cum sau comportat...in mare parte mi s-au parut foarte Ok...acolo voi merge si la cea de-a 2 si nu ultima revizie
Ciprian18 de vorbit toti iti vorbesc frumos pt ca este normal atata timp cat l-e esti client;aici la Lazar nimeni nu comenteaza ca nu sunt buni in cea ce fac problema este pretul destul de piperat in comparatie cu alte reprezentante Dacia din tara
heh lucian ... creca aci pot sa ma bag eu foarte usor in discutie. Amabilitatea cu care esti intampinat la Lazar .. este un fel de pupat in *** sa zic mai pe romaneste; eu unu sper sa nu mai fiu nevoit sa ma duc la ei decat daca imi pica masina doamne fereste de tot sau ... revizii... chiar nu vreau sa ma gandesc avand in vedere ca m-au tzinut cateva sapt bune cu o problema cam banala... nu stiu cat de "buni" sunt... cat despre telefonul acela... mda stiu de el... este totusi o fatada ca si cum i-ar interesa
nu stiu ce sa zic colegu dar si eu am facut revizia la ei la Lazar... m-au tinut in jur de 60-90 min au vorbit foarte frumos...plus de asta avea taiate niste fire de la bobina si dat cu banda peste ca "nenea electricianu" sa inselat si a taiat degeaba cauciucul de la bobina si nu mi-au spus nimic de acele chestii...plus multe altele care le-am modificat la masina
si nu il ultimul rand a doua zi pe la ora 12:00 am primit telefon de la ei sa ma intrebe de problemele intampinate cu personalul si cum sau comportat...in mare parte mi s-au parut foarte Ok...acolo voi merge si la cea de-a 2 si nu ultima revizie
Ma bucur pentru tine ca ai rezolvat repede nu toti au norocul acesta
Desi totusi rectific o parte mica din ce am spus mai sus .. sunt si 3-4 buni .. dar nu tot timpu ajungi pe mana lor
Last edited by NameR; 13 April 2010, 00:06.
Reason: Automerged Doublepost
asa e ZKU la lascar )) ... am avut 1 accident cu masina si inca unul din cauza unui dusman care mi-a dat un picior/teava in aripa spate dreapta si mi-a facut-o ca prima oara la accident...acu tre sa m-ai intre o data in service deoarece "mesterii" de la lascar au vopsit-o asa de bine incat a aparut rugina si pocneste vopseaua la niciun an de cand a iesit din fabrica !
Salut dragi colegi!
Am fost astazi pe la voi prin zona mai precis la targul auto si m-am intalnit cu un baiat cu un logan albastru marin KGB ceva de genul.
O intrebare de 10 puncte as vrea sa vin cu loganul in targ sa-l vand.Nu stiti cumpara lumea loganuri pe la voi?
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment