Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• radu eu spun in felul rumator,cei care vin de afara cu fite impresii si pretentii,marea majoritate au masinile inchiriate.sau da chiar detin o masina faina tare,dar te rog sa te gandesti ce fel de locuinta au.eu am vazut afara romani care aveau Mercedes S class,BMW seria 7 sau seria 5 dar locuiau intr-o rulota vai si amar de ea.ce denota din asta???simplu,acolo e vai si amar de ei,iar cand vin in tara vin si toti banii care i-au mumncit ii sparg ca sa arate cine-s ei.asta nu e treaba.mai putini sunt cei care au o locuinta frumisica,un loc de munca stabil si bine platit,iar acei oameni iti garantez eu ca nu au nu stiu ce masini.
    Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• Rog organizatorul sau oricare alta persoana sa-mi trimita adresa de corespondenta prin PM pentru a trimite DVDurile cu poze si filmari de la intalnirea nationala de la Sibiu.
      Ţăranul de la oraş e cel mai prost animal.

Comment

• salutare din nou.
        cam slaba activitatea pe aici!
        am o propunere:cine vrea sa isi fac un clean portbagaj?
        eu il fac si il finisez si cu vopsitul se descurca.dispare tot(sigla dacia,motorizare si orice altceva mai este pe acolo)
        si ma mai bag si la pleoape facute pe capota,de asemenea facut si finisat.
        astept doritori
        Last edited by lucicu26; 15 August 2009, 11:55.

Comment

• lucicu tata un pret ne poti spune pt fiecare lucrare in parte???
          Muzica este acel lucru care defineste personalitatea fiecarei persoane in parte.Music is one of the most important things we live for!!!

Comment

• lucicu...lasa-mi te rog id-u tau pe mess ca am ceva de lucru pt tine...
            http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• pt primul doritor e gratis,adica no...
              o bere acolo un suc ceva sa nu mi usuce gatleju.
              de asemenea lipesc cu fibra de sticla :prag,spoiler,etc;se pot scoate si gaurile de rugina.

Comment

• atunci,daca nu vrea nimeni o sa imi fac mie cate ceva,si pe urma pe voi va taxez.
                mai are cineva vreun diesel?sau toti sunteti pe benzina?

Comment

• cam toti pe benzina , eu am o gaurica in spoiler .. oare se poate scoate ? la prima intalnire iti voi arata ...
                  Its just a car ...

Comment

• lucicu nu trage concluzii pripite.stai man.la urmatoarea intrunire vorbim si despre treaba asta.

Comment

• Am un set de faruri angeleyes de vanzare. Model cu doua lupe, cu LEDuri schimbate, si cu bec schimbat pe scurta (am si becurile originale). Farurile sunt nou noute pentru ca nu a fost montat pe masina. Vroiam sa pun si xenon in ele si dupa aia sal montez dar criza financiara a ajuns si la mine. Pret 400 Ron, negociabil.

Comment

• iiooooiiii vaaaii Kovy ca de aveam banii acum iti ziceam sa ne intalnim sa le iau.un pret foarte bun dupa parerea mea.of...

Comment

• kovy...eu am luat tot asa....dar negre si cu xenon...si cu tot schimbat...fire groase,becuri...leduri....la 500 de lei...ale tale is cam scumpe...
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Daca ai putut cumpara cu 500 Ron cu xenon cu tot bravo tie. La farurile mele la fel sunt schimbate firele, papuci, ledurile, numai xenonul lipseste. La LEDuri am pus si stabilizator de tensiune. Am pus si silicon, pentru ca cel cu care venea era tare slabuti si la unele locuri si desprinsese de geamul farului. Na dar am rezolvat si aceasta probleme cu resiliconare.

Deci far angeleyes la 400 Ron sau
                            Faruri angeleyes + stopuri la 550 Ron

Negociabil

P.S. Stopurile sunt pe masina din martie dar nu sunt zgiriate, sau crapate.

Comment

• de ce le dai ?
                              Its just a car ...

Comment

• In faruri ar trebui montate si un set xenon casa aiba lumina necesara si nu am bani pentru asta. Iar stopurile vand pentru ca vreau sa repun pe cele vechi cu "geamul" schimbat. asa cum are si un user pe aici pe forum dar el are pe alb, eu vreau gri.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google