las ca suntem cei de aici sa ne ajutam nu ? facem sa fie bine impreuna
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
Felicitări pentru noua funcţie...Dacă îmi permiţi o sugestie: ar trebui să faceţi pe o coală A4 un anunţ cu întâlnirile LOGAN CLUB MUREŞ (cu un număr de contact al tău) şi eu vorbesc la LION (dealerul DACIA), la ORION ROLL şi la alte locaţii pentru a le afişa şi astfel sunt şanse să afle mai multă lume de aceste evenimente pentru că nu toţi au cunoştiinţă de existenţa clubului nostru.
Poate reuşesc să rezolv ceva la TTM printr-un amic să ne ajute şi ei(să prezinte la ştiri o întâlnire a clubului nostru), dar e un pic mai greu şi nu promit.
În ceea ce priveşte lipsa de participare a unor membrii - printre care şi subsemnatul - nu ţine neapărat de rea voinţă, ci de faptul că toţi avem problemele noastre şi în viaţă sunt momente când contează şi 10 lei (indiferent de câţi bani, case maşini, etc ai) mai ales în ziua de azi. Nu vreau să creez impresia că sunt împotriva ,,curentului", dar consider că trebuie înţeles şi fostul nostru organizator. Oricum, din partea mea aveţi tot sprijinul în ceea ce veţi hotărâ să întreprindeţi.
P.S. Am vândut GRANDE PUNTO-ul...Urmează lângă DACIA LOGAN, în viitorul apropiat o DACIA DUSTER (ce se va tuna profesional). Aşa că până în noiembrie circul numai cu LOGANUL şi sper să nu ningă până atunci...
Baftă multă tuturor şi abia aştet să ne vedem.
Comment
-
Multumesc domnu multumesc
Treaba ce zici tu cu afisul sa stii ca e o idee buna numai rog pe cineva sa o compuna ca niciodata nu am fost bun la asa ceva ,partea cu printatul o rezolv eu daca trebuie .Sau m-am gandit si la fluturasii aceea ce so tot discutat de atata timp,numai sa-l compuna cineva .Personal il recomand pe danavramiuc ca se pricepe la chestii din astea
Comment
-
Trebuie ceva de genul:
LOGAN CLUB MUREŞ vă invită în fiecare ultimă duminică din luna (în perioada mai 2011-noiembrie 2011) la întâlnirea clubului posesorilor DACIA LOGAN din judeţul nostru ce va avea loc la locaţia .....orele ....
Vă aşteptăm şi vă mulţumim anticipat pentru participare.
Relaţii suplimentare: nr.telefon şi mail.
Iar undeva în josul paginii mai trebuie precizat - după părerea mea - că:
Înscrierea în LOGAN CLUB MUREŞ nu presupune plata niciunei taxe ori cotizaţii.
Cam asta zic eu că ar merge...Poate mai trebuie îmbunătăţit pe ici pe colo...
Comment
-
partea cu ''inscrierea nu presupune taxe sau cotizatii' trebuie sa fie neparat pt ca multi cred ca se plateste.oricum asta chiar trebuie facuta cu fluturasii pt ca zic eu ca vor avea succes.
ps.d-nule avocat va urma un duster 16v? :d
Comment
-
Sincer încă nu ştiu ce variantă de echipare va fi, personal înclinând spre cea de bază 4 x 2 (deoarece oricum va fi modificată radical şi nu are rost să plătesc pentru repere care vor fi date jos ulterior. De ex.tapiţeria va fi de piele şi nu are rost să plătesc pentru cea de fabrică mai slabă calitativ, iar echiparea va fi făcută custom după gustul meu, ca de ex.interior complet fie negru, fie alb). Motorizarea va fi benzină (exclus diesel), iar culoarea roşu cu interior complet negru sau alb cu interior complet alb. Ideea este ca în momentul în care am luat-o de la reprezentanţă vreau să ne şi apucăm de ea, iar ca urmare doresc să ridic maşina numai când am banii şi pentru modificări (cum am socotit eu încă vreo 6-7.000 EURO). Acum rămâne de văzut cât de repede se rezolvă...Grabă mare nu este pentru că vreau ceva de mare excepţie care să dovedească că DACIA nu este o maşină de aruncat(cum zic unii care au uitat că înainte de MERCEDES, AUDI, BMW au condus tot DACIA 1300, 1310, LIBERTA sau chiar TRABANT) şi că se pot face lucruri frumoase din ea.Last edited by avocat; 5 May 2011, 22:06.
Comment
-
am inteles d- nule avocat sa traiti!
spor in ceea ce vreti sa faceti si speram sa o sa ramaneti in clubul nostru..
Comment
-
sii...il tunezi asa ca Loganu?Cu aripioare la spoiler din plus?
nu te supara pe mine, dar loganul e...mie nu-mi place deloc, in afara de kitu de la dacia e pe nicaieri, + ca mai zici de motor, ca are nu stiu cati cai eu zic sa iti faci un thread la My Ryde sa le arati la toti masina, si sa le explici de unde vin atatia cai...http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Nu am de ce să mă supăr FloNZN, pentru că atunci când l-am făcut nu mi-am propus să îţi placă ţie personal, în rest sincer nu mă interesează să intru în polemici nici cu tine şi nici cu alţii (deşi sincer nu cred că a-şi pierde la vreun capitol). În ceea ce priveşte ideea cu My Ryde nu am de gând din simplul motiv că nu mă interesează părerea nimănui despre maşina mea şi nici nu vreau să încerc să ies în evidenţă cu maşina asta(deşi nu este cazul zic eu) pe forum. Aşa că...În ceea ce priveşte modul în care îţi exprimi ideile pe mine personal nu mă deranjează deloc, dar sunt colegi care ar putea fi jigniţi de modul cum ,,scrii" anumite opinii (de exemplu aceea privind întâlnirile), iar din câte ştiu eu acest forum are ca principal scop aprecierea unor oameni raportat la pasiunea pe care o pun în ceea ce fac la LOGAN-ul lor. Că sunt maşini care ne plac sau nu asta este o problemă de gust personal...Dar în opinia mea este că poate fi de mai mare ajutor sa dai un sfat cu bun simţ, decât să încerci să fii ,,spiritual" flosind anumite expresii gen ,,eleron cu aripioare de pluş". Concluzionând eu personal am încheiat aici aceasă discuţie, şi sincer îmi pare foarte rău - din păcate - că anumite anumite aspecte personale mă împiedică să îţi dovedesc că LOGAN-ul meu este cel puţin (ca performanţe tehnice) pe unde este al tău. După cum am spus am încheiat această discuţie şi scuze dacă am supărat pe cineva.
P.S. Eleronul ,, cu aripioare de pluş" nu mai este pe maşină de mai bine de 1 sătămână, deoarece am realizat că nu stă prea bine acolo.Last edited by avocat; 6 May 2011, 06:54.
Comment
-
Nu am aruncat critici rautacioase,mi-am zis doar parerea...
Eu cred ca am fost destul de precis in ceea ce am facut/zis, doar ca toti s-au ofticat pt ca nu am venit la intalniri...in fine, nu asta conteaza si prea putin ma intereseaza ca sunt sau nu organizator!Bine ca am putut sa cumpar stikere si sa impart la toti,dar asta nu conteaza...
Sii...cum scriu anumite opinii ca nu inteleg?
inca ceva,era vorba de aripioarele de la spoilerle tale care sunt cumparate din magazinul PLUS,nici vorba de eleron de plus!
in fine,am mai zis,prea putin ma intereseaza parerea voastra despre mine...v-am explicat frumos, nu am putut sa vin la intalnire, am avut probele, etc...nu intelege nimeni, asta e alta faza!
in fine,numai bine la toti!http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Eu nu mă cert dar dacă citeşti stimate FloNZN la topicul cu întâlniri cred că am fost singurul (şi asta poate spune ceva) care te-am apărat şi te-am înţeles. Îmi pare rău că nu ai citit. Iar în ceea ce priveşte stickerul ţi-am mulţumit frumos, l-am plătit cât mi-ai spus că costă şi am apreciat gestul (sincer).
P.S. Am dat jos şi aripioarele la care faci referire(dacă scria cu caratere româneşti nu făceam confuzie, in sensul acesta scuze).
Baftă multă cu PEUGEOT-ul şi să ai noroc de el.
Comment
-
domnilor eu zic exact ca si donpedro..fiecare isi face masina dupa gustul lui..mie sincer chiar imi place masina lui avocat..acum vorba aceea:fiecare cu gusturile lui...e una dintre cele mai frumoase loganuri din tg mures..bafta avocat..te asteptam cu dusterul :P
Comment
Comment