Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• va ajut si eu cu impartitul fluturasilor , eventual si la magazinele de piese auto ...

Comment

• Salutare! Am reusit sa scot 10 postere, dupa care m-a lasat balta cartusul color Nu stiu cum sa facem...Mai are careva imprimanta pe acasa?...Daca nu, ar trebui sa strangem niste banuti si sa le printam pe undeva. Parerea mea. Daca facem vreo 40 exemplare e suficient, nu?
      @AVOCAT : cum facem sa ne intalnim ca sa iti dau posterele?
      Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• Eu zic că costă mai puţin să reâncarci cartuşul, dar putem încerca în centru lângă poşta mare...Ne putem întâlni mâine în oraş să vedem ce putem face, mai bem un suc, etc.Te rog lasă-mi un număr pe e-mail şi te sun eu. Mulţumesc.

Comment

• Lucicule, te salut si te somez sa-mi spui de unde ai facut rost de grila aia!... E tare de tot!...(acum m-am uitat pe pozele de la intalnirile anterioare si am remarcat-o). Se poate face si cu spatii mai mici?

Comment

• grila e facuta de subsemnatul pentru piticu,dar cred ca s-a saturat de ea si acum e la mine pe masina.mai urmeaza cateva mici modificari la masina in viitorul apropiat,care sper sa iasa cum vreau eu.altele nu mai fac pentru ca nu imi permite timpul.

Comment

• Daca va ajuta...xerox ieftin este in fata la petru maior, si in tudor pe pandurilor unde e posta acolo cred ca este cel mai ieftin xerox din oras.

Comment

• Salutare! Gata, s-a rezolvat cu posterele pentru Targu-Mures si Reghin, in sensul ca vor fi afisate in cel mai scurt timp posibil, multumita lui AVOCAT. FLR, cum facem sa ajunga si la tine niste postere? AVOCAT spune ca pe saptamana viitoare s-ar putea sa ajunga pe acolo. Daca le vrei mai repede ti le pot trimite prin posta, daca imi dai o adresa si imi spui cate iti trebuie.

Comment

• Dan faci un efort si cu fluturasi? ma ocup personal pt listarea lor! cand ii ai da un semn.

Comment

• sa va zic un secret d nul organizator s a ocupat de colantul cu sigla lc mures :d
                    sper sa fie frumos...
                    http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• E mai placut cand e supriza e alta reactia:P

Comment

• Salutare! Domnilor, sigla nu-i un secret : este cea pe care ati votat-o mai demult, doar ca acum se va pune si in practica. In privinta fluturasilor, o sa ma ocup si de ei, dar sa imi spuneti cum ii fac : color sau alb-negru? si cam ce marime? (eu zic sa intre cam 4 - 6 pe un A4).

Comment

• Eu zic ca alb-negru e ok...pai cam asa intra:P

Comment

• Originally posted by FLR View Post
                            sa va zic un secret d nul organizator s a ocupat de colantul cu sigla lc mures :d
                            sper sa fie frumos...
                            Mna te-ai scapat deja ,nu-ti mai zic nimic
                            da intradevar am comandat 8 bucati ,pe marimea siglei din fata .Din cate mi-a zis mesterul pe joi vineri sunt gata,el a zis ca ar costa undeva la 8-10 ron bucata ,acuma o sa vedem cand le iau cat costa.asta era sigla pe care am votat.Cand le primesc va anunti si cine doreste poate sa ma sune si ne intalnim si ii dau.
                            Attached Files

Comment

• Dacă tot vine vorba... Am următoarea rugăminte: dacă mă poate ajuta cineva cu un sticker cu LOGAN CLUB pentru parbriz (faţă). Cele pe care le aveam au trebuit date jos pentru că au început să se dezlipească. Mulţumesc anticipat.

Comment

• Domnul Organizator ti-ai vopsit bara sau mi se pare?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google