salutare si tie....
Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures
Collapse
X
-
-
Azi, in super viteza, am vazut FLR-ul in Tarnaveni...era parcat la o poarta!
Nice car...iti sare in ochi!
Comment
-
dap:P acolo locuiesc..da un semn cand mai vii:P stima..
Comment
-
NZN-ule.sa stii ca inca nu am reusit sa ma apuc de ce mi-ai adus,am ceva control sapt asta si nu pot.cand am timp o sa ti-l fac
promit.
kopatz,daca ai poze cu ce ai vopsit,te rog sa ne arati.sunt curios cum a iesit.
avocat,tu chiar te ocupi cu avocatura?ca as vre asa vb cu tine ceva.
Comment
-
Originally posted by lucicu26 View PostNZN-ule.sa stii ca inca nu am reusit sa ma apuc de ce mi-ai adus,am ceva control sapt asta si nu pot.cand am timp o sa ti-l fac
promit.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
Originally posted by lucicu26 View PostNZN-ule.sa stii ca inca nu am reusit sa ma apuc de ce mi-ai adus,am ceva control sapt asta si nu pot.cand am timp o sa ti-l fac
promit.
kopatz,daca ai poze cu ce ai vopsit,te rog sa ne arati.sunt curios cum a iesit.
avocat,tu chiar te ocupi cu avocatura?ca as vre asa vb cu tine ceva.
Comment
-
Da, cu menţiunea că sunt specializat în drept comercial (sper să-mi dau şi doctoratul în comercial în vreo 4-5 ani), imobiliare(carte funciară) şi litigii legate de contravenţii(amenzi de circulaţie, I.T.M., etc.). Cu altele nu mă ocup pentru că nu merită din punct de vedere financiar; eu reprezint singur sau cu diverşi colegi în proporţie de 99% societăţi comerciale (destul de puternice şi cunoscute în Mureş şi în ţară) şi destul de rar spre deloc persoane fizice. Dar, dacă pot te ajut cu mare plăcere. Singura rugăminte este să-mi dai un nr.de telefon şi te sun eu. Dacă este nevoie ne întâlnim, bem un cafeu şi povestim. Maxim respect, Cristian.
Comment
-
Iata si cateva poze
Comment
-
ce urat iiiiii.....)glumesc, la mine va veni putin mai frumos,pt ca scot si incuietoarea si am si eleronu
pana una alta.... http://www.youtube.com/watch?v=Q3w6_83t1FA niste ture cu nzn-u...sa va faceti o idee cum trage cu axa,fara cat,soft nou....(softul trebuie imbunatatit)
bataile care le auziti vin de la bratara de pe mana care da in volan cand il intorc
pe la min 1:40 se aude si relantiul
muzica se aude bine,doar ca aparatul e unul de slaba calitate imprumutat...voi face alt film,mult mai bun,cand imi aduce fratemio aparatul meu...Last edited by FloNZN; 25 August 2010, 12:53.http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v
Comment
-
D-ul avocat azi te-am vazut pe Doja erai incadrar spre Dambu pe la 9:30,arata super masina ,mult mai bine in realitate.(eram in Nubira aia verde de ma ma uitam asa insistent la tine ):0
frumoasa masina sa ai grija de ea si multi km fara incidente neplacute !
Comment
-
Sincer nu te-am văzut...Îmi cer mi de scuze dacă te vedeam salutam... Primii 7 ani i-am petrecut acasă, după aceea am mai lipsit. De obicei mă ,,concetrez" la drum să nu cumva să păţească ceva maşina, dar acum cred că eram cu gândul pe ici pe colo ca în concediu Mulţumesc frumos pentru apreciere şi îmi cer scuze că nu te-am observat şi nu am salutat. Scuze încă o dată, nu am făcut-o din nesimţire sau îngâmfare....
P.S. Mulţi km. curând nu va avea (acum are 27.000 km. la bord) pentru că din septembrie intră la conservare şi la o mică îmbunătăţire până la primăvară (vreau să montăm sistemul NOS, deşi sunt sigur că nu am să îl folosesc nicodată. Dar dacă l-am luat...). Sincer nu circulam cu ea anul acesta dar GRANDE PUNTO-ul este în lucru şi nu îmi place să circul cu maşina când se lucrează la ea.... Din iarna sper să circul cu un DUSTER nou (dacă până atunci apare varianta automată) aşa că dacă nu vin la celelalte întâlniri cu LOGANUL vin cu DUSTER. Dacă nu reuşesc să iau DUSTER vin cu o altă maşină din garaj... Acum să vedem cum va fi şi cu bănuţii pentru DUSTER pentru că tare mult îmi doresc unul automat cu echipare full (mai puţin jante pentru că vreau să pun ceva deosebit full crom... )
Comment
-
Comment
-
vezi apeleaza la piticu el se ocupa cu asa ceva baiat jos palaria:d
Comment
Comment