Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @FloNZN NZN-ul are mai multi soferi? Vineri cam pe la ora 13 am vazut masina mergea dinspre MBO spre centru. Eram cu cateva zeci de mertri mai in spate. Calc Loganul (cea de firma) casa te salut si cand ajung linga masina vad ca altcineva e la volan.

Comment

• @kovy flonzn umbla sub acoperire de cand nu mai are folia pe fata:P drumuri bune flo..
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• Originally posted by danavramiuc View Post
        Ok domnule Flo! S-a facut!... Vreau una bucata sticker la urmatoarea intalnire. Apropos, cat de mare este? Adica vreau sa stiu unde l-as putea lipi.
        De fapt nu conteaza... Daca nu incape pe Logan imi cumpar o combina sau o basculanta si tot il lipesc
        buna asta cu basculanta...pai o sa ti-l lipesc eu,o sa vezi uh...

Originally posted by Kovy View Post
        @FloNZN NZN-ul are mai multi soferi? Vineri cam pe la ora 13 am vazut masina mergea dinspre MBO spre centru. Eram cu cateva zeci de mertri mai in spate. Calc Loganul (cea de firma) casa te salut si cand ajung linga masina vad ca altcineva e la volan.
        nunu,vineri a fost intr-adevar taicameo cu el pentru ca lui ii era expirata inspectia tehnica la masina lui,si eu eram cu a lui la ITP...

Originally posted by FLR View Post
        @kovy flonzn umbla sub acoperire de cand nu mai are folia pe fata:P drumuri bune flo..
        ms domnu,si tie la fel!!!
        http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• ms kapotz de ajutor...mare caracter..

Comment

• Salutare! Am reusit in sfarsit sa schimb culoarea la butoanele consolei pe verde si arata destul de bine (golanul meu e verde cameleon si zic eu ca alegerea e buna; vreau sa fac interiorul in verde de alta nuanta). Urmeaza luminile de la climatizare si in final bordul. La primavara trec la exterior. Kit+dungi sport verde ficus (doar dungile). Voi pune poze cu consola cand e gata.
            Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• bafta dan sa ne tii la curent cu modificarile...si spor la treaba

Comment

• Cam asa arata acum. Is la jumatate de drum totusi. mai am luminile de la climatizare. Si mai trebuie sa modific un pic luminozitatea la dezaburire. E orientat cam aiurea LEDul.
                Attached Files
                Last edited by danavramiuc; 3 November 2010, 22:00.

Comment

Cam asa arata acum. Is la jumatate de drum totusi. mai am luminile de la climatizare. Si mai trebuie sa modific un pic luminozitatea la dezaburire. E orientat cam aiurea LEDul.
                  Imi place arata bine ....spor in continuare

Comment

• Am terminat si cu luminile la climatizare astazi. Postez aici un mic tutorial despre cum poti modifica lumina la climatizare cu interventii cat mai mici. E foarte simplu, tot ce ai nevoie este doar indemanare si ceva materiale ieftine si usor de procurat. Eu am vrut o nuanta de verde pe lumini, asa ca am folosit plastic verde de la un dosar Deci... Sa o luam cu inceputul :
                    Pas 1. Am sters plasticul ala negru de la climatizare pe spate cu dizolvant pentru unghii (nu va fie teama, se sterge usor si doar partea portocalie si alba, partea neagra e foarte rezistenta la diluantul asta)
                    Pas 2. Dupa ce am sters vopseaua aia de doi lei, iconitele (desenele) au ramas transparente. Asa ca am lipit pe spatele foliei negre o hartie alba pentru ca desenele sa fie vizibile si ziua, fara iluminare.
                    Pas 3. Peste hartia alba, in dreptul simbolurilor, am lipit plasticul verde (in cazul meu).
                    Pas 4. Am lipit inapoi folia neagra cu simboluri peste partea de climatizare din consola.
                    Pas 5. Am aprins pozitiile si VOILA >>>
                    Mentionez ca plasticul poate fi ales de fiecare in functie de culoarea dorita, iar toata lucrarea se efectueaza pe SPATELE foliei cu simboluri de la climatizare.
                    Attached Files

Comment

• hmmm....nu se vede bine deloc...mai bn apelezi la cineva care se ocupa cu chestiile astea!daca vrei,vezi threadul meu!si in bord,si la consola,se vede super bine!daca vrei,eu te pot ajuta,si te trimit la un baiat care se ocupa cu asa ceva!
                      http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Multumesc Florin, dar nu se vede prea bine din cauza ca am facut pozele cu telefonul din dotare. In realitate, se vede acceptabil. Puteam sa pun leduri dar mie imi place cum au iesit si asta e tot ce conteaza... Inca o data merci pentru intentie O sa mai bag leduri si in restul habitaclului si o sa postez pe masura ce avansez Cam asa arata in realitate
                        Attached Files

Comment

• Am schimbat si eu iluminatul interior (bord, butoane, aeratoare). Toate becurile am inlocuit cu LEDuri albe. La aerator am curatat si eu vopseaua si am pus o foaie alba. Pun si o poza. Restul pozelor despre modificari o sa gasiti mâine la myride .
                          Attached Files

Comment

• Poze de pe bord si consola la My Ride

Comment

• frumos kovy trebuie sa mi sch si eu ledurile...bafta....

Comment

Am terminat si cu luminile la climatizare astazi. Postez aici un mic tutorial despre cum poti modifica lumina la climatizare cu interventii cat mai mici. E foarte simplu, tot ce ai nevoie este doar indemanare si ceva materiale ieftine si usor de procurat. Eu am vrut o nuanta de verde pe lumini, asa ca am folosit plastic verde de la un dosar Deci... Sa o luam cu inceputul :
                                Pas 1. Am sters plasticul ala negru de la climatizare pe spate cu dizolvant pentru unghii (nu va fie teama, se sterge usor si doar partea portocalie si alba, partea neagra e foarte rezistenta la diluantul asta)
                                Pas 2. Dupa ce am sters vopseaua aia de doi lei, iconitele (desenele) au ramas transparente. Asa ca am lipit pe spatele foliei negre o hartie alba pentru ca desenele sa fie vizibile si ziua, fara iluminare.
                                Pas 3. Peste hartia alba, in dreptul simbolurilor, am lipit plasticul verde (in cazul meu).
                                Pas 4. Am lipit inapoi folia neagra cu simboluri peste partea de climatizare din consola.
                                Pas 5. Am aprins pozitiile si VOILA >>>
                                Mentionez ca plasticul poate fi ales de fiecare in functie de culoarea dorita, iar toata lucrarea se efectueaza pe SPATELE foliei cu simboluri de la climatizare.
                                Frumos,bravo...ai reusit sa faci ceva si zic eu cu costuri foarte mici poate chiar 0.
                                Bafta in continuare!

Ma dar ce mesteri v-ati facut toti deodata )........bravo fratilor "keep up the good work "
                                Last edited by kopatz; 8 November 2010, 16:20. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google