Discutii Generale Si Diverse Ale Membrilor LC Mures

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• casa de piatra , multa sanatate si sa traiti pana la adanci batraneti fericiti
    eu ma gandesc ca ai facut ce trebuia , toate la timpul lor , si din moment ce v-ati jurat ma gandesc ca nu e de gluma ;)

@FloNZN , nu , stai linitit , m-am bagat in gasca lor , m-am facut prieten cu ei si dupaceea le-am luat ce era mai bun ) viata
    Its just a car ...

Comment

• Casa de piatra! sa fii fericit....

@RADU ai luat organe sa faci bani....haaaa?
      Last edited by FLR; 13 November 2010, 22:51. Reason: Automerged Doublepost
      http://www.loganclub.ro/forum/flr_ul_meu-t22090p6.html

Comment

• casa de piatra si copii multi si frumosi sa fiti fericiti

Comment

• Originally posted by danavramiuc View Post
          Stimati tovarasi de 'loganeala', stiu ca e off topic, dar is prea entuziasmat si nu ma pot abtine: azi m-am casatorit!!! Acu', oi vedea eu daca am facut ce trebuia sau nu. Daca forumul va tine inca 30-40 de ani (Doamne ajuta) veti primi si raspunsul .
          CASA DE PIATRA!
          Originally posted by raduprov View Post
          eu ma gandesc ca ai facut ce trebuia , toate la timpul lor , si din moment ce v-ati jurat ma gandesc ca nu e de gluma ;)
          @FloNZN , nu , stai linitit , m-am bagat in gasca lor , m-am facut prieten cu ei si dupaceea le-am luat ce era mai bun ) viata
          LASA K UNII SI-AU JURAT SI DUPA 2 SAPT ADIO
          nu au logan??adu-i la intalniri,eu le dau.......nu stikere,cutite
          Originally posted by FLR View Post
          Casa de piatra! sa fii fericit....

@RADU ai luat organe sa faci bani....haaaa?
          asta-i smecher...contrabanda de organe)
          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• Casa de piatra!

Comment

• Multumesc pentru urari baieti! Nici 2 zile n-au trecut de la 'accident' si m-am apucat din nou de modificat prin masina. De data asta am lucrat tot pe partea de lumini, dar cu mai mult simt practic. Am schimbat in verde lumina la butoanele geamurilor spate, bricheta si am adaugat iluminare la frana de mana si la suportul ptr pahar si scrumiera. Astea chiar erau necesare, nu odata mi-am rupt degetele cautand ceva prin suportul ala. Scuze ptr poze, sunt facute cu tel.,dar in realitate arata mai bine.
              Ambition 1.6, verde 'ca cameleonu', MS11AKDeaua

Comment

• Aici pozele >>> Apropos, unde as putea gasi un magazin in targu mures cu sprayuri auto (ma refer la un magazin cu o gama larga de culori, nu ca la baumax sau practiker)
                Attached Files
                Last edited by danavramiuc; 15 November 2010, 22:10.

Comment

• de ce nu o prezinti masina si la my ride ?
                  Its just a car ...

Comment

• Eu in torpedou mi-as pune numai nu ma pricep pe acolo pe unde sa le leg pana si la vechea dacie aveam lumina in torpedo

Comment

• Originally posted by raduprov View Post
                      de ce nu o prezinti masina si la my ride ?
                      O sa vina si vremea aia, dar mai e pana atunci... Cand va fi gata tot interiorul voi posta si la sectiunea aia.
                      @donpedro >>> tu nu ai nici macar soclul pentru lumina in torpedo? Daca il ai, e floare la ureche sa pui leduri, daca nu il ai se poate rezolva cu putina rabdare si multa cablaraie + intrerupator usa + soclu. Poate ne gasim la intalnirea de luna asta si poate te pot ajuta.

Comment

• un ajutor pt voi http://www.tutorialelogan.ro/2010/11...rigine-in.html nu e greu...iti trebuie doar rabdare

Comment

• Originally posted by M!Tz@ View Post
                          un ajutor pt voi http://www.tutorialelogan.ro/2010/11...rigine-in.html nu e greu...iti trebuie doar rabdare
                          neata buna man)uh doar acuma le gasesti?
                          http://www.loganclub.ro/forum/ms_41_nzn-t12171.html? Logan 2000 16v

Comment

• nu nzn eu ma uita la tutorialele astea dinainte sa am logan...le-am aratat lor...

Comment

• Multumesc pentru parerile voastre in legatura cu anvelopele mixte.
                              Ce am descoperit la o "raita" prin magazinele de profil din muncipiul Trandaveni este ca nici un comerciant nu a stiut sa-mi spuna care este anvelopa de iarna si care mixt.Cati comercianti atatea pareri.Astia ar fi buni sa vanda varza in piata, nu anvelope!

Comment

• Eu cred ca si varza ar vinde-o ca si conopida) Oricum, cel mai bine te orientezi dupa canelurile din anvelope sau dupa inscriptia de pe ele (pe unele este simbolizat un fulg de zapada sau scrie Winter). Parerea mea...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google